Prije dvije sezone model čizama čija dužina seže iznad koljena bio je rezerviran tek za modne editorijale i pozornice. No zahvaljujući efektu senzualnosti i prilagodbe svim prilikama i stilovima, trendi model ubrzo je zaživio i u uličnoj modi. Koračanje u visokim čizmama magnetski je privlačno, posebice ukoliko je napravljen odmak od standardnog, što je uspjelo upečatljivoj predvodnici trenda na zagrebačkim ulicama


Efekt vizualno izduženih nogu, senzualnost bliska jedino samostojećim čarapama i laka prilagodljivost dnevnim i večernjim prilikama samo su neki od razloga koji su čizme do iznad koljena lansirali na pijedestal najpopularnijih u ovoj sezoni.

Street style kolažima iz svjetskih metropola, po čijim ulicama koračaju upravo magnetski privlačne čizmice, pridružio se i domaći. Pomno promišljenom stajlingu, kožnate crne minice, polukratke komotne jakne, čiju ležernost je zapečatila nehajno prebačena marama oko vrata, vrlo glatko su se pridružile trendi čizme.

Osim već spomenutih vrlina ovog senzualnog modela, opojna ljubičasta boja priskrbila im je dodatnu upečatljivost, a vlasnici pažnju. Neke od ideja kako čizme iznad koljena sljubiti uz stil pogledajte u fotogaleriji:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju