Kako bi na Oscaru izgledale savršeno, zvijezde su spremne uložiti u svoj izgled puno vremena, truda i novaca. No da je riječ samo o savršenoj holivudskoj maski koja skriva i najmanji nedostatak i ističe samo najbolje, dokazuju fotografije poznatih ljepotica nakon Oscara

 Najglamuroznija večer dodjele nagrada Oscar već je iza nas, a glamur crvenog tepiha još uvijek se spominje. Skupe kreacije na maksimalno dotjeranim poznatim ljepoticama nezaobilazna je tema jer takvo blještavilo viđa se samo jednom godišnje.

Da je riječ samo o savršenom scenskom nastupu u koji su glumice i gošće uložile puno vremena, truda i novaca najbolje dokazuje dan nakon Oscara



No da je riječ samo o savršenom scenskom nastupu u koji su glumice i gošće uložile puno vremena, truda i novaca najbolje dokazuje dan nakon Oscara.

Naime, nakon što se svjetla reflektora ugase, oskarovske maske više nemaju toliku moć. Zvijezde prekrasnog lica, sjajne kose i glatke i zategnute kože bez ikakave mane skidaju haljine i šminku i postaju obične žene, kakve svakodnevno susrećemo u šetnji gradom, trgovini ili kvartu.

Sakupili smo fotografije poznatih ljepotica s ovogodišnje dodjele nagrada Oscar i usporedili ih s onima uslikanim dan poslije te dokazali kako savršenstvo u holivudskom svijetu ipak (ne) postoji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju