Neka istraživanja pokazala su kako sam miris određenih čajeva može popraviti raspoloženje ili trenutno smanjiti stres. Rituali ispijanja raznih čajeva, od onih voćnih, biljnih, zelenih i crnih, ovise o našem raspoloženju, no svi stvaraju emocionalan balans u našem tijelu te nas tjeraju da malo usporimo tempo.

  Galerija Osječajnik je novo mjesto na adventu koje morate posjetiti Šest okusa čaja u novom ruhu Osječajnik na terasi kafića Story Supercaffe +0 Osječajnik na terasi kafića Story Supercaffe

Idealni za svaku prigodu i raspoloženje, tješe nas, inspiriraju, pokreću, usrećuju... Baš zato Franck je osmislio čaj koji dolazi u posebnom blagdanskom ruhu sa simpatičnim porukama inspiriranim našim osjećajima i svakodnevnim životnim situacijama, ali i mjesto na koejm ga možete ispijati.

Na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé stvoren je jedinstven zimski ugođaj u kojem možete uživati uz šalicu toplog finog čaja. Drvce ukrašeno čajnicima i prigodnim ukrasima, mekane dekice i topli čaj razveselit će i ugrijati svakoga tijekom adventa.

  Šest okusa čaja u novom ruhu Šest okusa čaja u novom ruhu (Foto: PR)

Isprobajte svih šest okusa Franckovih čajeva, Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica te Jabuka i cimet, za koje ekskluzivno u Osječajniku na terasi Supercaffea možete odabrati blagdansko pakiranje s prigodnom porukom. Upravo ovi ''osjećajni'' čajevi mogu biti lijepi poklon za vaše najmilije.

Osim klasičnih i već poznatih okusa, Franck je ove sezone lansirao nove jedinstvene kombinacije okusa čaja kao što su Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj. Okus Menta&Limunova korica svim čajoljupcima nudi jedinstvenu aromu, a punoća mente savršeno se upotpunjuje sa svježinom limunove korice, dok je Superiore Tea Topli zagrljaj na bazi kurkume i đumbira aromatizirana mješavina biljnog čaja kojoj neodoljivi miris daju jabuka i cimet.

Osječajnik na terasi kafića Story Supercaffe Osječajnik na terasi kafića Story Supercaffe

Svi ljubitelji čaja i njegovih raznolikih aroma tijekom adventa će moći uživati u bogatoj lepezi okusa, ali i lijepih osjećaja u Franck Osječajniku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju