Ovi simptomi vas najvjerojatnije upozoravaju da je potrebno promijeniti način života.

 Oslobodite tijelo suvišnih kilograma, otrova i stresa. Uz pomoć stručnjaka put prema zdravijem i bezbrižnijem životu puno je kraći i lakši.

Većinu poteškoća koje imate zbog preopterećenosti, neodgovarajuće prehrane i nedovoljno aktivnog načina života, u Termama Šmarješke Toplice možete uspješno riješiti uz stručnu pomoć liječnika, nutricionista i osobnih trenera. Program mršavljenja SlimFit i detoksikacije VitaDetox vrlo su učinkoviti i prilagođeni su svakom pojedincu.

Kao ponovno rođeni

Ako tijelo očistimo i rasteretimo od otrova, možemo opet uspostaviti urušenu energetsku ravnotežu. Rasterećenje tijela v programu VitaDetox postižemo postom u hrani, svježe iscijeđenim sokovima, tjelovježbom i terapijama, koje pospješuju izlučivanje suvišne tekućine iz tijela. Proces čišćenja potrebno je raditi pod stručnim vodstvom, jer je učinak na taj način dugotrajniji, a pri tome je važna i sigurnost, jer svi ljudi na post čišćenja različito reagiraju.

Pozitivni učinci detoksifikacije VitaDetox:

• više energije,
• regulirana probava,
• ljepša koža,
• manje masnih naslaga,
• regulira se i krvni tlak, kao i šećer u krvi,
• smanjuje se razina lošeg kolesterola u krvi,
• smo svježi i obnovljeni i imamo više samopouzdanja

Kako učinkovito i zdravo smršaviti

Prekomjerna tjelesna težina je u današnje vrijeme već veliki problem zbog suvremenih estetskih kriterija, a još važnije je, da nas ograničava prilikom svakodnevnih zadataka i ozbiljno ugrožava zdravlje. U Termama Šmarješke Toplice su se zbog toga s velikim senzibilitetom posvetili programu mršavljenja SlimFit, koji uključuje individualni jelovnik, raznoliku tjelesnu vježbu u prirodi, u termalnoj vodi i u sportskoj dvorani, te terapije za »izgaranje masnoga tkiva«, koje istovremeno i opuštaju. 

Prehrana u Šmarješkim Toplicama je zdrava i izvornog okusa

Zdrava i ukusna jela, pripremljena za svakog gosta posebno. Trude se ponuditi ekološke namirnice, uglavnom uzgojene na susjednim gospodarstvima. Jelovnik planiraju individualno. Na SlimFit programu gost gubi kilograme, a ipak mu ništa ne nedostaje – niti energije niti potrebnih hranjivih tvari (vitamina, minerala, antioksidanata …) – i nije gladan. Isto tako ne nameću jela koja pojedinac ne voli. Uzimaju u obzir najdraže okuse gosta.

Gostima isto tako savjetuju kako pripremiti obroke siromašne kalorijama, a bogate dragocjenim hranjivim tvarima. Na detoksikaciji VitaDetox gost postupno prelazi s krute hrane na post svježe iscijeđenim sokovima od voća i povrća.

Prilagođena prehrana prednost je i za one koji zbog zdravstvenih poteškoća ne smiju konzumirati neke namirnice, npr. zbog alergije, intolerancije ili drugih metaboličkih poremećaja. Uvijek uzimaju u obzir zdravstveno stanje pojedinca i njegove posebne želje.

NOVO - U Termama Šmarješke Toplice možete obaviti i test intolerancije na hranu, kao i test kortizola i melatonina u organizmu.

Opušteni uživaju u terapijama

Za uspješno mršavljenje i detoksikaciju važna je i relaksacija. Dokazano je da gosti pod stresom gube kilograme značajno sporije od onih koji su opušteni i uživaju u terapijama i aktivnostima. U oba programa uključene su zanimljive terapije i aktivnosti koje goste opuštaju i zabavljaju. Masaže, kupelji i boravak u sauni umanjuju stres, a istovremeno ubrzavaju razgradnju masnoća i izlučivanje toksina. Nordijsko hodanje, plivanje ili aerobik u termalnim bazenima, pilates, visinski trening i kardiotreninzi učvršćuju mišiće, osiguravaju trošenje kalorija i opuštaju.

Mršavljenje i detoksikacija u termama su i svojevrsni odmor

Gosti programa VitaDetox i SlimFit su složni, da je cjelokupno iskustvo u Termama Šmarješke Toplice uistinu jedinstveno. Ne samo da je njegov učinak vidljiv u centimetrima, kilogramima i čudesnom osjećaju lakoće, već je nakon njega veća i opuštenost, energija i volja.

»To je stvarno onaj pravi odmor,« kaže Simona, poduzetnica, koja svake godine odvoji tjedan za sebe u Termama Šmarješke Toplice.

Terme Šmarješke Toplice 00386 8 20 50 300 booking@terme-krka.eu  www.terme-krka.hr
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju