Sad je najbolje vrijeme za nabavu novog mobitela, gadgeta ili konzole.

Priuštite si mobitel ili gadget koji ste oduvijek željeli uz veliki popust. Upravo A1 Black Friday ponuda donosi popuste do 70 posto i velik izbor mobilnih uređaja, tableta, igraće konzole te raznoraznih gadgeta za sve uzraste i namijene. Akcija traje od 13. studenog i traje do kraja dana 27. studenog.

Vrijeme darivanja i blagdana je pred vratima, a uvijek je i dobro vrijeme za razveseliti sebe. Digitalni i pametni uređaji oduvijek su visoko na listi najtraženijih poklona jer bez njih više ne možemo zamisliti svakodnevicu. Povezuju nas s dragim osobama, olakšavaju nam život, educiraju nas i zabavljaju. Ovogodišnja A1 Black Friday promocija kroz dva tjedna donosi mega sniženja za čak 50-ak uređaja.

Atraktivni mobilni uređaji poput Samsunga, iPhonea i Xiaomija, uz tarife Savršena+ i Apsolutna, dolaze s popustom do 300 eura. Uz to provjereni rabljeni mobilni uređaji sniženi su do 400 eura. A1 Hrvatska ima najveću gigabitnu fiksnu mrežu te uz premium Wi-Fi 6 modem i mesh može se surfati u svakom kutu doma s brzinom do 2 Gbit/s. Mega NET i Giga NET paketi kućnog interneta donose PlayStation 5 za 1 euro jednokratno i 12 eura mjesečno. Osim PlayStationa 5 na akciji je i primamljiv tablet, a uz oba uređaja se za dodatan jedan euro mogu izabrati slušalice, zvučnik ili prijenosna baterija.

Homebox usluga dolazi za samo 0,10 eura mjesečno kroz prva tri mjeseca, ali i Homebox router za samo 1 euro. Također, uz bilo koji dodatni uređaj iz A1 webshopa novi Homebox korisnici i oni koji produljuju ugovor za samo 1 euro mogu dobiti slušalice, zvučnik ili prijenosnu bateriju.

PR PR Foto: PR

Black Friday ne zaobilazi niti Tomato korisnike koje očekuju popusti do 40 posto na mobilne uređaje Samsung Galaxy A04s i Motorolu E13. Za bilo koju tarifu i uređaj iz Tomato ponude za 1 euro dolaze Motorola XT120 slušalice. Plavi i crveni kompleti Myki watcheva na popustu su 15 eura.

Osim svega navedenog, više od 30 gadgeta, poput pametnih satova, slušalica, pametne vage, zvučnika i drugih sniženo je do 70 posto.

A1 Black Friday popusti mogu se kombinirati i s MOZAIK pogodnostima koji omogućuju uštede po svakoj usluzi do 4 eura mjesečno. Ponuda je dostupna samo na digitalnim kanalima – A1 webshopu i A1 virtualnom shopu pa možete kupovati iz udobnosti svojeg kućnog naslonjača. Plaćati se može jednostavno uz KEKS Pay ili Revolut Pay aplikacije, karticama i pouzećem, a dostava je besplatna za sve narudžbe.

Ne čekajte zadnji trenutak za kupnju poklona! Provjerite cjelokupnu A1 Black Friday ponudu i nagradite najbliže ili sebe s najpoželjnijim digitalnim uređajima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju