Sve ljubitelje jednoroga i ujedno zaljubljenike u dobru manikuru razveselit će vijest o jedinstvenom sušilu za nokte u, pogađate, obliku jednoroga.

Naime, tvrtka Fizz Creations koja u svojoj ponudi ima potrepštine za dom, igračke i sve što možete zamisliti za organiziranje zabave, predstavila je i sušilo za lak na noktima u formi neodoljivog bijelog jednoroga s ružičastom „grivom“.

Ovo sušilo ispuhuje zrak izravno na nokte. Jedino što se treba napraviti je položiti jedan po jedan nalakirani nokat na mjesto označeno zvijezdom i pritisnuti. Pritiskom se ispuhuje hladan zrak i za svega nekoliko sekundi lak na noktima je besprijekorno osušen.

Izrada manikure postat će mačji kašalj uz jednoroga Izrada manikure postat će mačji kašalj uz jednoroga (Foto: FizzCreations)

Time vrlo lako možete kontrolirati i potrošnju energije, odnosno baterija koje su potrebne za rad sušila, jer se micanjem prsta sa zvjezdice sušilo automatski gasi.

S obzirom na to da je ovaj mali pomagač visok 14, a širok 8,5 centimetara, zauzima vrlo malo mjesto u našem kutku za šminkanje, a zasigurno će privući pozornost svih onih koji se budu našli u vašem domu.

Na Asosu je dostupan za 14 eura, odnosno 104 kune,a može se pronaći i na Amazonu po cijeni od 13 dolara, odnosno 83 kune, kao i u brojnim drugim internetskim trgovinama.

Izrada manikure postat će mačji kašalj uz jednoroga Izrada manikure postat će mačji kašalj uz jednoroga (Foto: FizzCreations)

Ako pak svoju kolekciju jednoroga želite dodatno upotpuniti, posegnite i za toplim papučama u obliku jednoroga   koje će vas grijati u ovim nadolazećim hladnim danima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju