Ako voliš i pratiš modu, uživaš u slasticama i voliš dijeliti fotografije na Instagramu, Dolcela je pripremila nagradni natječaj baš za tebe.

Znaš li koji su najčešći i najpopularniji motivi na Instagramu? Hrana, selfiji i lifestyle fotografije. Novi kolač koji pripremaš po prvi puta, selfie u novoj haljini… idealno na novoj ljetnoj destinaciji.
Sve što je novo i uzbudljivo zaslužuje mjesto na tvojem Instagram profilu.

Ako želiš isprobati nešto novo i osvježiti svoj Instagram profil, ali i svoj modni izričaj, sigurno će ti se svidjeti ono što je Dolcela pripremila za tebe: Prekrasnu torbu s ilustracijom poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović! Sve što ti trebaš napraviti je okušati se u pripremi jedne od najpoželjnijih slastica – kolača Ledeni vjetar.

Znamo da priprema Ledenog vjetra može biti zahtjevna, zato Dolcela ima novi proizvod Ledeni vjetar – praktičnu mješavinu za tijesto, kremu i šlag. Sve što je potrebno za izvrstan okus, jednostavnu i uspješnu pripremu ove slastice. Baš svaki put!

A kako do torbe Aleksandre Dojčinović?

Pripremi kolač Ledeni vjetar s Dolcela Ledenim vjetrom, pofotkaj, pripazi da je fotka apetitlih i ne zaboravi u kadar dodati i Dolcela proizvod Ledeni vjetar. Fotografiju objavi na svom javnom Instagram profilu i obavezno dodaj hashtag #NatjecajLedeniVjetar.

I to je to.

Opusti se i guštaj u ukusnoj Dolcela slastici, pogledaj ostale prijave, a Dolcela će uz slatke muke odabrati najbolje fotografije. One najbolje, njih 30, Dolcela će nagraditi prekrasnom ljetnom torbom s ilustracijom Aleksandre Dojčinović!

Detalje natječaja i pravila potraži na www.podravka.hr/natjecajledenivjetar.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju