Kada netko kaže kupaonica, prvo što nam pada napamet jest toplo i ugodno mjesto u kojem ćemo se opustiti i ukrasti minutu za sebe. Uzmemo li u obzir sve prostorije u domu, kupaonica je za svakoga od nas opuštajuća oaza lišena problema i obveza kojima smo svakodnevno zatrpani.

Galerija Inspirirajte se detaljima ove kupaonice Sivo-bijelu kupaonicu možete podići žutim detaljima Kupaonicu možete ukrasiti biljkama +5 Metalni elementi pridonijet će monokromatskom izgledu kupaonice

Kako biste svojoj kupaonici vratili izgubljene godine, odlučite se na jednostavnu renovaciju prostora koja će je učiniti modernijim i funkcionalnijim mjestom. Priuštite joj mali make-over, opremljen najsuvremenijim dodacima koji čine život lakšim.

1. Spa detalji
Učinite svoju kupaonicu pravom spa oazom odabirom zanimljivih detalja. Unesite dašak pravog wellnesa uz prigušenu svjetlost mirisnih svijeća, bilja ili daske za WC s detaljima vrućeg kamenja, poput one iz Lidlove ponude. Stvorite kupaonicu iz snova kakve bi se posramili i najbolji hoteli, a u kojoj ćete vi poželjeti ostati zauvijek.

2. Novi ručnici
Kada već govorimo o wellnessu, što može više doprinijeti spa dojmu od prekrasnih ručnika koji će svojom bojom i uzorkom osvježiti izgled kupaonice? Ako vašom kupaonicom dominiraju neutralni tonovi sive, bež ili bijele boje, ručnici jarkih boja podignut će njezin izgled. Ručnici nježnih boja upotpunit će kupaonice u boji drveta ili pak u jačim bojama poput narančaste, crvene ili žute.

Sivo-bijelu kupaonicu možete podići žutim detaljima Sivo-bijelu kupaonicu možete podići žutim detaljima Foto: Living4media

3. Muški kutak u ženskom carstvu
Svi se možemo složiti da je kupaonica mjesto u kojim dominiraju ženski aparati i preparati. No i muškarci brinu o svome izgledu, zato omogućite svojim „boljim“ polovicama da u moru beauty proizvoda poput pegle za kosu, uvijača, šminke i kozmetike pronađu mali kutak samo za sebe. Jednostavni aparat za šišanje ili trimer unaprijedit će vašu kupaonicu, ali i vratiti osmijeh na lice vašem muškarcu.

4. Moderni dodaci
Mramor, staklena stijena na tuš-kabini ili kreativne pločice s uzorcima samo su neki od trendova koji obitavaju u najmodernijim kupaonicama današnjice. No ako niste dubljeg džepa, vaša kupaonica može izgledati moderno i bez skupocjenih detalja. Dovoljno je ubaciti nekoliko dodataka poput električnog dozatora sapuna kako bi unijeli dašak suvremenog.

Metalni elementi pridonijet će monokromatskom izgledu kupaonice Metalni elementi pridonijet će monokromatskom izgledu kupaonice Foto: Living4media

5. Metalni elementi
Kupaonice obiluju metalnim elementima. Bilo da je riječ o držačima za ručnike, glavi tuša ili miješalici za umivaonik. No dotrajale pipe pune kamenca koji je teško ili nemoguće ukloniti mogu narušiti izgled inače uredne kupaonice. Sjajni detalji poput nove miješalice zanimljivog dizajna ili pak novog tuša osvježit će vašu kupaonicu u tren oka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju