London – poznat kao europska prijestolnica mode, kulture, umjetnosti, zabave i ekonomije. Velegrad prepun događanja, restorana i klubova, uličnih izvođača, parkova, vrtova, trgova, turističkih atrakcija i inspirativne ulične mode.

Galerija PR PR PR +5 PR Zamisli kako hodaš kroz ulice ovog vibrantnoga grada koji broji duplo više stanovnika nego cijela Hrvatska… Zamisli živost, svjetla dućanskih izloga, glazbu koja te priziva iz više od 5.000 londonskih pubova… Zamisli shopping na Oxford Streetu gdje se na 3 km duljine natiskalo više od 300 prodavaonica visoke i high street mode… Zamisli kako je sve to vrlo lako moguće, uz malo sreće i posjet dm-u!


Ovoga listopada dm ima nevjerojatnu nagradnu igru u kojoj možeš osvojiti siječanjski shopping u Londonu za dvije osobe! Sve što trebaš je posjetiti dm, kupiti proizvode dekorativne kozmetike koji ti ionako trebaju (nova godišnja doba traže i nove make-up lookove zar ne?) i ako potrošiš više od 150 kuna na šminku, možeš se prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri slanjem podataka na SMS. dm je kao i uvijek, široke ruke, pa tako putovanje u London osvaja čak deset sretnica s pratnjom. Osim putovanja avionom i smještaja u hotelu s četiri zvjezdice uz doručak, dm će te u Londonu počastiti i večerom u jednom od lokalnih restorana, turom razgledavanja grada i ulaznicom za mjuzikl. Uz sve navedeno, ipak je glavni cilj putovanja shopping, ali ne brini, i na to je dm mislio te je za sve dobitnike osigurao American Express karticu na kojoj je raspoloživo 2.500 kuna za potrošnju!

Kao što vidiš, tvoj put u London je već isplaniran, sada ga samo moraš osvojiti. Ako si poput nas zaljubljenik u šminku i česti gost u najbližem dm-u, šanse su ti upravo drastično porasle. Vidimo se u dm-u, a možda i u Londonu, sretno!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju