Na surferskim valovima čarobne Istre prošle je godine rođena ideja o pokretanju hrvatskog brenda sunčanih naočala po imenu Barrel Bay. Želja je bila spojiti estetiku i funkcionalnost, talijansku tradiciju izrade i moderan hrvatski dizajn. I to im je pošlo za rukom.

Prvu kolekciju Barrel Baya karakterizirale su ručno dorađene i unikatne sunčane naočale u vedroj i šarenoj paleti boja. Modeli Author, Professor, Lenon’s Bridge, Lenon i Aviator napravljeni su u malom proizvodnom pogonu Tvornice naočala d.o.o. u zagrebačkom naselju Voltino te su odmah pronašli štovatelje među domaćim trendseterima.

Ovoga ljeta Barrel Bay iznenadio je novom kolekcijom po imenu Fenix, koja predstavlja modele Dame, King, Knight, Lady, Lord, Prince, Princess i Queen.

RETRO FUTURIZAM
Oblici koji naglašavaju oštre kutove inspirirani su futurizmom. Tek kad sam iscrtao kolekciju, shvatio sam da ima tu i Minecrafta, pa pretpostavljam da me je ova kolekcija vratila u djetinjstvo i slaganje lego-kockica. Boje su u novoj kolekciji klasičnije, no ima tu i retra. Nisam imao druge nego da zaključim da je nova kolekcija inspirirana retro futurizmom.

Kolekciju sam nazvao 'Fenix' jer smo imali pauzu od nekoliko mjeseci u kojoj nismo znali hoćemo li nastaviti ili ne. Na kraju se ipak iz pepela stvorila nova kolekcija. Po mom ne skromnom mišljenju - najbolja do sada,
rekao je autor Dario Filipović iz Barrel Baya.

Njihovi modeli dostupni su u optikama i dućanima diljem Hrvatske – od Zagreba preko Vinkovaca i i Rovinja do Splita, Šibenika, Korčule i Dubrovnika. Više o prodajnim mjestima doznajte ovdje.

OSVOJI NAOČALE

Želite li osvojiti unikatne naočale iz nove kolekcije Barrel Baya? Uključite se u kreativni natječaj koji počinje 6. srpnja 2018. i traje do 9. srpnja 2018. na Instagram profilu Zadovoljna.hr-a.

U njemu mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su fanovi Instagram stranice zadovoljna.hr i koje će u spomenutom periodu odgovoriti na nagradno pitanje. Unikatan par sunčanih naočala, pak, će osvojiti najkreativniji odgovor.

Sva pravila kreativnog natječaja po imenu "Osvoji Barrel Bay naočale“ pročitajte ovdje.

Svi ostali mogu kupiti sunčane naočale u njihovu webshopu s posebnim popustom od 30 posto uz kod: zadovoljna.hr. Osvoji naočale S kodom zadovoljna.hr osvoji 30 posto popusta u webshopu Barrel Baya Foto: Zadovoljna.hr

Više o novoj kolekciji i hrvatskom brendu Barrel Bayu otkrijte na njihovim službenim stranicama, a pratite ih i na njihovu Facebooku te Instagramu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju