Osvještavanje i senzibiliziranje društva o "bolesti s tisuću lica", multiploj sklerozi, cilj je predstave "Duet za jednog" čiju je ideju pokrenula glumica Ana Vilenica koja u predstavi i glumi. Našim čitateljicama dijelimo dva puta po dvije ulaznice za izvedbu ove hvaljene predstave u subotu 17. veljače u Centru mladih Ribnjak

Fantastična gluma i genijalna predstava. Obavezno pogledajte i senzibilizirajte se.

Odlična predstava, stvarno sve pohvale. Nisam očekivala da ce biti tako dobra, stvarno sam se iznenadila. Ana Vilenica me oborila s nogu svojom glumom. Preporučam pogledati!

Osvještavanje i senzibiliziranje društva o 'bolesti s tisuću lica', multiploj sklerozi, cilj je predstave 'Duet za jednog' čiju je ideju pokrenula glumica Ana Vilenica koja u predstavi i glumi

Fantastična, potresna predstava. Ana i Tomislav su sjajni, ostali smo bez teksta. Potpuno oduševljenje, hvala vam!

Surova predstava koja vrlo jasno pokazuje kako bolest koja pogodi lik Ane Vilenice nije toliko multipla skleroza koliko njena nemogućnost da se nosi sa promjenom u životu koja joj onemogućava izvrsnost u odabranom zanimanju. Predivno i potresno.


Ovi komentari svakako potvrđuju da je "Duet za jednog" predstava koju treba pogledati. Dirljivo kazališno djelo čiji je cilj senzibilizirati društvo kada je riječ o oboljelima od multiple skleroze, projekt je glumice Ane Vilenice koja u predstavi i glumi, a na pozornici joj se pridružio i Tomislav Krstanović, dok režiju potpisuje Iva Srnec.

Na ovakav projekt Ana Vilenica odlučila se nakon što je pročitala dramu inspiriranu potresnom životnom pričom poznate britanske čelistice Jaquline Du Pre oboljele od multiple skleroze. Godinama je skupljala hrabrosti da krene s projektom, a kada se sve zahuktalo iznenadila se koliko ljudi je spremno pomoći i sudjelovati u stvaranju predstave. Tako ovaj hvalevrijedan projekt okuplja preko 30 volontera, među kojima su i oboljeli koji su otvoreno progovorili o svom problemu.

Našim čitateljicama dijelimo dva puta po dvije ulaznice za predstavu "Duet za jednog" u subotu 17. veljače u Centru mladih Ribnjak s početkom u 20 sati. Sve što morate napraviti je poslati svoje podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) na mail zadovoljna@novatv.hr, a imena dobitnica objavit ćemo u petak 16. veljače u 14 sati.

Dobitnice su Ivona Marić i Lahorka Ivanek. Čestitamo, a ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju