Nina Badrić u ponedjeljak 8. kolovoza održat će veliki koncert u pulskoj Areni kojim slavi 20 godina uspješne karijere. I vi možete uživati u Nininom nastupu u Areni ako zaigrate igru darivanja u kojoj možete osvojiti ulaznice za koncert

Nina Badrić u 20 godina glazbene karijere objavila je sedam studijskih albuma te primila na desetke priznanja i nagrada, uključujući i osam kipića Porin. Iznimne pjevačke mogućnosti i talent za pisanje pjesama transformirali su karijeru Nine Badrić u jednu od najuspješnijih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njen stav, karizma i modna razigranost su, pak, nadahnuli brojne žene i oduševile tisuće vjernih obožavatelja.

I vi možete uživati u slavljeničkom spektaklu Nine Badrić u pulskoj Areni ako zaigrate igru darivanja u kojoj možete osvojiti ulaznice za koncert

Kako je kazala, prvi samostalni koncert u pulskoj Areni Nini je ostvarenje dugo iščekivanog sna kojeg zasigurno priželjkuju svi pravi glazbenici od malih nogu.

'Posebno sam ugodno iznenađena velikim brojem hrvatskih glazbenika koji će ovog ljeta održati svoje koncerte u Areni. Moj se koncert priprema u klasičnom pop ozračju, a ovog ćemo puta jednoj anonimnoj osobi omogućiti da zajedno sa mnom odradi svoj prvi pravi nastup, čime dajemo potporu mladim pjevačima. Bit će fantastičan osjećaj muzicirati u takvom prekrasnom ambijentu'
, rekla je Nina Badrić na konferenciji za medije na kojoj je najavljen njen veliki koncertni spektakl.

Nina će publiku očarati svojim hitovima među kojima je i aktualni singl 'Dani i godine' koji je već osmi tjedan za redom broj jedan na nacionalnoj top listi.

I vi možete biti dio Nininog slavlja povodom 20 godina karijere jer u igri darivanja dvije čitateljice mogu osvojiti po dvije ulaznice za koncert Nine Badrić u pulskoj Areni u ponedjeljak 8. kolovoza s početkom u 20.30 sati koje daruje Aquarius Records. Odgovorite na pitanje te odgovor zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) pošaljite na adresu zadovoljna@novatv.hr. Imena dobitnica objavit ćemo u četvrtak 4. kolovoza do 17 sati.

Pitanje glasi:

Kako se zove aktualni singl Nine Badrić?


NAPOMENA: Molimo da se za igru darivanja jave čitateljice koje su u mogućnosti podići ulaznice na adresi Nove TV, Remetinečka cesta 139, Zagreb, od petka 5. kolovoza do ponedjeljka 8. kolovoza u 12 sati uz predočenje osobne iskaznice.

Sretno!


Izvukli smo sretne dobitnice ulaznica za koncert Nine Badrić u pulskoj Areni, a one su BARBARA GLAVINA i SANDRA LEKIĆ. Čestitamo! Dobitnice će putem telefona biti obaviještene o podizanju ulaznica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju