U Svijet prednosti stigle su brojne nove pogodnosti koje možete iskoristiti od 16. do 31. ožujka. Pa započnimo...

Sve mame i tate će sigurno razveseliti vijest da u drugoj polovici ožujka proizvode branda "Avent" mogu pronaći na 20 posto popusta u zamjenu za 15 active beauty bodova. Za nježnu njegu svoje bebe, pronađite omiljene proizvode iz Violeta baby linije na 30 posto popusta, također zamjenom 15 bodova.

Proljeće je pravo vrijeme za druženja i uživanja u prirodi, ali i za dodatnu njegu kose uz pomoć brendova "Aussie" i "L'Oreal". Zamjenom 15 bodova možete ostvariti čak 30 posto popusta na jedan ili više proizvoda jednog od dvaju navedenih brandova prilikom jedne kupovine!

Želite li svoj stalak za mirise obnoviti nekim novim mirisom, možda će vas razveseliti vijest kako Guess dare i Double dare mirise možete nabaviti po 30 posto nižoj cijeni u zamjenu za 15 bodova.

Za mušku smo populaciju pripremili 30 posto popusta na sve proizvode iz NIVEA man linije, koji mogu iskoristiti zamjenom 15 active beauty bodova, dok za 15 bodova ostvarujete 50 posto popusta na sve proizvode brenda "Borotalco"!

Kako vam tegobe s probavom ne bi zadavale glavobolje – u svom dm-u nabavite Ortisan voćne kocke koje pomažu u regulaciji rada probavnog sustava. U zamjenu za samo 10 bodova, ostvarite 30 posto popusta na ovo rješenje za normalnu funkciju crijeva.

Za besprijekornu zubnu higijenu i blistav osmijeh koji širi radost u društvu, zamijenite 15 bodova za 30 posto popusta na sve proizvode Oral-B brenda (osim zamjenskih glava za četkice za zube) te Aquafresh Complete Care zubnu pastu.

Na sve smo mislili, pa tako i na čistoću vašeg doma – kako bi prašina kod metenja ostala zadržana u metli, a ne letjela naokolo - tu je nova Vileda sobna metla DuActiva 2u1, koju možete nabaviti po 30 posto nižoj cijeni u zamjenu za 10 bodova (ne uključuje dršku).

Za još više novosti, posjeti svoj omiljeni dm ili provjeri našu web stranicu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju