Miris cvijeća mogao bi vas podsjetiti na vrt vaše majke, miris kolača iz pećnice mogao bi izazvati sjećanje na vrijeme provedeno kod bake, dok vas miris svježe oprane odjeće može asocirati na najbolju prijateljicu.

Galerija Otkrijte koliko znate o mirisima Violeta Lux Violeta Gold +0 Ljudski nos može razlikovati više od bilijun različitih mirisa

Ljudski nos može razlikovati više od bilijun različitih mirisa. To se postiže pomoću više od 400 različitih vrsta receptora u nosnoj šupljini. Zahvaljujući tom osjetu možemo iskoristiti čitav niz pozitivnih učinaka koje mirisi imaju na nas. Mirisi mogu pomoći u smanjenju stresa, mogu nam poboljšati raspoloženje ili podići produktivnost, pa i ublažiti bol, pomažu kod nesanice, a mogu izazvati sjećanja i emocije iz prošlosti.

Neka zanosni omekšivač Gold ili senzualni Lux Ultra Intense postane vaš osobni miris, mekan i baršunast, stvoren da budi sjećanja na vaše najdraže trenutke.

Odigrajte kviz i osvojite godišnju zalihu omekšivača Violeta Ultra Intense 

Ako želite osvojiti Violetine omekšivače, odgovorite na pet pitanja, ostavite svoje podatke i napišite zašto baš vi trebate osvojiti godišnju zalihu Violetinih omekšivača. Zabavni kviz zaigrajte od 9. do 20. lipnja 2023. godine, a više o kreativnom natječaju saznajte u pravilima.

Svijet omekšivača Violeta Ultra Intense dolazi s najboljim parfemima dosad. Odabrali su ih najbolji francuski parfumeri, a zrače profinjenošću i elegancijom baš kao i Grad Svjetla, iz kojeg dolaze. Osim što najljepše mirišu, njihova pametna formula omogućuje lakše peglanje, štiti od rastezanja i daje dugotrajan miris vašoj odjeći.

Parfem Gold senzualan je i romantičan. Njegov je cvjetni miris kao osobni buket cvijeća koji zavodi osjetila, a prozračna formula prodire u tkaninu i ostavlja je mekanom poput svile.

Prava doza odvažnosti koja rijetko koga ostavlja ravnodušnim najčešće je povezana sa ženom koja bira parfem Lux, koji se nalazi u Violetinim omekšivačima. Takvi su parfemi kao stvoreni za tajanstvene i senzualne žene. Orijentalne mirisne note biraju one koje svojom pojavom plijene pozornost, a mala doza flerta njihovo je tajno oružje koje nikome ne škodi.

Dobitnica godišnje zalihe omekšivača Violeta Ultra Intense je Kristina Pavlović.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Violeta po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju