Revolucionarno otkriće bioznanosti za jačanje prirodnog obrambenog mehanizma vaših usta

Zendium je pasta za zube koja koristi snagu enzima i proteina za jačanje prirodnog obrambenog mehanizma vaših usta.

Naša usta su čudesna, imaju jedinstvenu snagu prirodne zaštite protiv bolesti. Obrambeni mehanizam usta prirodno kontrolira bakterije za zaštitu zubi i desni. Sustav se sastoji od enzima i proteina koji kontinuirano uravnotežuju miklofloru usta.

Zendium je potpuno novi način zaštite zubi i desni, to je nova pasta za zube koja jača prirodni obrambeni mehanizam. Nadahnut bioznanošću, Zendium formula surađuje s ustima. Zendium sadrži enzime i proteine koje vaša usta koriste u borbi protiv bakterija te klinički dokazano pruža 60%* više snage u borbi protiv uzročnika karijesa, problema desni i osjetljivosti zubi. A sve to bez antibakterijskih sastojaka**

S obzirom da Zendium dijeluje na drugačiji način, on pruža i drugačiji osjećaj. Većina pasti za zube sadrže SLS (natrijev lauril sulfat), sastojak za pjenjenje koji mijenja osjetilo okusa. Zendium ne sadrži SLS i koristi blage sastojke. Isprobajte sami: testirajte sokom od naranče.

*Povećava zaštitnu snagu sline protiv bakterija u usporedbi sa standardnom pastom za zube s fluoridom.

**Bez standardnih antibakterijskih sastojaka za kontrolu plaka.

O Zendium-u

Možda je Zendium nov za vas, ali mi imamo dugu povijest.

Bili smo odlučni pronaći novi način.

Naša priča počinje u Skandinaviji 1969. godine. Doktor Henk Hoogendoorn, mikrobiolog, krenuo je u razvoj paste za zube koja će štititi usta na isti način kao što to čini i priroda.

Čudesno otkriće

Dr. Hoogendoorn je proučavao način na koji naša usta prirodno kontroliraju bakterije kako bi zaštitila zube i desni. Otkrio je sustav enzima i proteina koji čine prirodni obrambeni mehanizam naših usta. Na temelju tog sustava, razvio je zubnu pastu koja djeluje u suradnji s vašim ustima i potiče prirodni obrambeni mehanizam. Tako je rođen Zendium.

Brand od povjerenja

Zendium je prvo predstavljen u Danskoj, a sada s ponosom možemo reći da smo jedan od brandova koje stomatolozi u Skandinaviji najčešće preporučuju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju