Ionako morate kupiti novi šampon, zar ne?

 

Neke veze teško je razumjeti i gotovo je nemoguće shvatiti spone koje naizgled povezuju nespojivo.

Kako bi vam približili činjenicu da je svaki dio vašeg života povezan sa zaštitom okoliša, L'Oreal i dm pokrenuli su veliku eko akciju.

Do kraja rujna u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj predajte plastičnu praznu ambalažu kozmetičkog proizvoda bilo koje marke i bez obzira na mjesto kupovine. Kao zahvalu za sudjelovanje u inicijativi i za doprinos zaštiti okoliša, za jednu predanu tijekom kolovoza možete ostvariti 30 % popusta pri kupnji L'Oreal Paris i Garnier proizvoda za njegu kose.

Šampon, regenerator, maska za kosu, proizvod za stiliziranje...vrijeme je da te proizvode ne gledate samo kao vaše partnere u njezi kose. Jer kad ih potrošite, oni postaju otpad. I to plastični otpad koji je iznimno štetan za okoliš - ako se ne zbrinjava ispravno.

Kada potrošite šampon, nemojte jednostavno baciti praznu ambalažu u smeće. Sjetite se da vam je zaštita okoliša sada usput. Ionako morate kupiti novi šampon, zar ne? Zašto onda sa sobom u najbližu prodavaonicu dm-a ne biste ponijeli ambalažu, odložili je u za to predviđenu kutiju i ostvarili 30 % popusta pri kupnji novog šampona L'Oreal Paris ili Garnier?

Može li jednostavnije?

Potražite najbliži dm, ponesite ambalažu potrošenih kozmetičkih proizvoda i pomozite dm-u da svojih 157 prodavaonica u 60 gradova pretvori u prave centre za zaštitu okoliša.

Najbliži dm centar za zaštitu okoliša pronađite na poveznici: dm.hr/prodavaonice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju