Početkom svibnja regionalni beauty projekt okupio je šesnaest influencerica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine sa zadatkom da na društvenim mrežama svojim promocijskim vještinama te influencerskim talentom i znanjem zaokupe što više svojih pratitelja i prezentiraju im novitete u beauty industriji koje na tržište regije donosi ROX Beauty.

Nakon mjesec dana natjecanja, šest plasiranih finalistica iz Hrvatske i Srbije otputovalo je u srce prekrasnog Bokokotarskog zaljeva u Crnoj Gori gdje je održano veliko finale uz voditeljicu programa Mirnu Maras.

PR PR (Foto: PR) Prirodne ljepote zaljeva djevojke su imale priliku obići brodom, a najviše ih je oduševio otočić s kapelicom Gospe od Škrpjela gdje prema običaju i legendi mladenke ostavljaju svoje vjenčane bukete.

Nakon obilaska znamenitosti predivnog zaljeva djevojke su se prepustile blagodatima Health & Wellbeing centra VRMAC u sklopu hotela Blue Kotor Bay u kojem su bile smještene.

Svaku djevojku u centru VRMAC je dočekao posebno kreiran beauty tretman, a svoju beauty rutinu djevojke su nastavile uz ROX Beauty proizvode SmoothSkin IPL, NuFace uređaje za lice, i PMD uređaje za čišćenje te mikro dermoabraziju lica i tijela.

Svečanu završnu večeru ovog druženja te cijelog ROX Beauty Battle projekta djevojke su započele aperitivom na Rooftop baru hotela te nastavile u restoranu uz prepričavanje dojmova i glazbu, ali i s dozom uzbuđenja zbog iščekivanja finalnih rezultata i proglašenje pobjednice.

Prema pomno obrađenim rezultatima koje je proveo organizator pobjedu u ROX Beauty Battle-u 2022 zaslužila je Kristina Grabež iz Srbije!

Kristina ujedno postaje ekskluzivna ambasadorica brenda i zaštitno lice ROX Beauty Battle-a za 2022. godinu.

Drugo plasirana Nera Nikolić iz Hrvatske osvaja put za dvoje na jednu od svjetskih destinacija.

Pet tjedana natjecanja zaista je brzo prošlo, a ukoliko niste sve stigli popratiti, na ROX Beauty Instagram profilu možete pregledati sav sjajan sadržaj kojeg su djevojke kreirale.

Jednako tako sve sjajne beauty uređaje pronađite na webshopu www.roxbeauty.eu ili ROX Beauty premium store-u u Ilici 54, u Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju