Bujni, sjajni, predivni uvojci zaštitni su znak Catherine Middleton, a mnogi bi sigurno htjeli znati što to vojvotkinja radi sa svojom kosom da uvijek izgleda tako očaravajuće. Iz izvora bliskog britanskoj vojvotkinji doznali smo najbolje čuvanu tajnu savršene kose Catherine Middleton

Kosa Catherine Middleton uvijek izgleda besprijekorno, no njeni bujni, sjajni uvojci nisu (samo) dar majke prirode.

Naime, britanska vojvotkinja volumen, punoću i prekrasan izgled kose te uvijek savršenu frizuru postiže koristeći umetke za kosu vrhunske kvalitete izrađene od prirodne kose.

Otkrila nam je to Helen Rossi, glavna edukatorica brenda umetaka za kosu Balmain koja educira frizere svjetskih zvijezda, a među slavnima ima i vlastitu klijentelu.

Kosa Catherine Middleton uvijek izgleda besprijekorno, no njeni bujni, sjajni uvojci nisu (samo) dar majke prirode

Svi proizvodi iz Balmain hair plus linije dobri su za kosu, hrane je i njeguju pa tako i umeci kosi udahnjuju novi život. Svaki umetak sadrži proteine svile koji hrane kutikulu vlasi, objasnila je Helen Rossi te dodala da u svom radu ne koristi riječ ekstenzije jer se uz njih veže dosta negativno značenje prvenstveno zbog toga što neke vrste ekstenzija izgledaju neprirodno i oštećuju kosu.

Helen o 'tajnama' savršenih frizura svojih klijenata, ne smije govoriti, ali zato smije o klijentima frizera koje je educirala. Tako nam je otkrila da frizer kraljevske obitelji Richard Ward kosu Catherine Middleton obogaćuje Balmain umecima.

Catherine Middleton njeguje što prirodniji izgled

Catherine Middleton željela je najprirodnije umetke s obzirom na to da je princeza te njena kosa mora izgledati što prirodnije. Richard Ward u njenu kosu prije je stavljao umetke koji nisu bili dovoljno visoke kvalitete za princezu.

Otišla sam u njegov frizerski salon u Londonu i podučila njega i njegov tim o stavljanju Balmain umetaka, ispričala nam je Helen.

Balmain umetke za kosu obožavaju i brojne svjetske zvijezde. Jennifer Lopez, Beyonce, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Naomi Campbell, Cindy Crawford, sve ove slavne žene svoje zanosne kose, bujne uvojke i seksi frizure mogu zahvaliti Balmain umecima za kosu.

Balmain umeci za kosu mogu se aplicirati trajno, za period od dva do tri tjedna ili samo za, primjerice, večernji izlazak kada želite izgledati glamurozno i ekstravagantno, dodaje Nikolina Kisić Mamić, vlasnica salona Ruža, ekskluzivnog zastupnika Balmain hair plus linije za Hrvatsku i regiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju