Želite li malo promijeniti ili osvježiti svoj stil, ne trebate nužno otići u šoping nego jednostavno neke odjevne komade, dodatke ili obuću možete eliminirati. U nastavku provjerite koje bi to modele cipela modni znalci rado izbacili iz naših ormara

Galerija Štikle s malim otvorom na prstima Salonke s platformom Odzvonilo je i naboranim gležnjačama +1 Čizme s punom platformom
1. Čizme s punom platformom

Mnogima je ovo omiljen model čizama, ali prema mišljenju modnih znalaca čizme s punom platformom često izgledaju pomalo nezgrapno i teško se kombiniraju uz

2. Cipele s malim otvorom na prstima

Modeli s otvorom koji otkriva sve prste nije problematičan. Tu titulu nose cipele s minijaturnim otvorom iz kojeg najčešće proviruje dva-tri prsta nespretno stisnuta u špičastom vrhu.

3. Salonke s platformom

Dobre stare klasične salonke nepogrešiv su odabir kada želite upotpuniti svoje elegantne kombinacije ili pak u one ležernije dodati dašak sofisticiranosti. Salonke s platformom ne ostavljaju takav dojam.
Salonke s platformom Salonke s platformom zamijenite klasičnim modelom (Foto: Getty Images)
4. Naborane gležnjače

"Sestre" naboranih visokih čizama jedno vrijeme bile su jako tražene, ali njihova popularnost pada s dolaskom novih trendova. Ove sezone nose se gležnjače klasičnog oblika te modeli čizmica-čarapa koji potpuno prianjaju uz nogu.

5. Tenisice s platformom

Koliko god se svijet mode trudi "otpisati" tenisice s platformom, njihova popularnost jednostavno ne pada. Prema mišljenju mnogih žena, ovaj model tenisice idealan je za ležerne prigode u kojima želimo svojoj figuri dodati par centimetara, a ne možemo nositi štikle.
Tenisice s platformom i dalje su hit, bez obzira na mišljenje modnih znalaca Tenisice s platformom i dalje su hit, bez obzira na mišljenje modnih znalaca (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju