Tradicionalna dm ženska i babybonus utrka, čiji je cilj promicanje važnosti redovite fizičke aktivnosti na putu prema zdravom životu, održat će se po šesti put 10. lipnja na Jarunu.

Prošle je godine više od 5.000 žena i djece sudjelovalo u rekreativnoj i natjecateljskoj dm ženskoj utrci te u babybonus utrci, a i ove godine neće nedostajati uzbuđenja niti zabavnih (i zdravih) aktivnosti koje će popratiti utrke. Svi oni koji dođu na Jarun moći će pregledati svoju kožu kod dermatologa te isprobati delicije spravljene od dmBio proizvoda. Usto, nakon utrke svi će se navijači, trkačice i drugi posjetitelji moći zabaviti na koncertu grupe Positivo.

Ove je godine dm želio omogućiti svim sudionicama da trčanjem pomognu ne samo svojem zdravlju, već i zdravlju svih žena. Kako je trčanje nešto što je svima dostupno, dm i udruga Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna žele takvima učiniti i informacije o prevenciji, ranom otkrivanju i liječenju raka dojke. Trkačice na dm ženskoj utrci samim će svojim sudjelovanjem imati priliku podržati tu akciju.

Naime, osim putem zamjene active beauty bodova, za sudjelovanje ćete se moći prijaviti i na sam dan utrke na štandu udruge Europa Donna. Ondje ćete donacijom 50 kn za sudjelovanje u ženskoj utrci ili 25 kuna za sudjelovanje u babybonus utrci pomoći Europa Donni da prikupi sredstva za uređaj koji oboljelima od raka dojke poboljšava izglede za izlječenje, ali i da nastavi podizati svijest žena o toj bolesti.

Dođite 10. lipnja na "zagrebačko more" i istrčanim metrima podržite dm-ovu misiju stvaranja zdrave i aktivne zajednice!

Dodatne informacije i detaljan program dm ženske i babybonus utrci možete pronaći na internetskoj stranici dm.hr/dmzenskautrka, a novosti možete pratiti na Facebook stranici dm drogerie markt Hrvatska.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju