Iako je na otvaranju Olimpijskih igara sudjelovalo više od 5.000 plesača sambe te je upriličen spektakularni show, sve oči bile su uperene u brazilsku manekenku Gisele Bundchen u raskošnoj večernjoj haljini


Gisele Bundchen sudjelovala je u otvaranju Olimpijskih igara u Riu šečući dugom pistom na stadionu Maracana uz prepoznatljive note pjesme ‘Girl from Ipanema’ koju je na klaviru izveo Daniel Jobim.

Modna ikona prošetala je u zlatnoj večernjoj haljini s dugim šlepom i dubokim izrezom na prednjoj strani, koja je razotkrila njene slavne manekenske noge u štiklama iste boje, a na trenutke i rublje koje je nosila ispod njega.

Ne čudi što su sve oči bile uperene u njenu rakošnu haljinu napravljenu od zlatnih šljokica s potpisom Alexandrea Herchcovitcha.

Brazilski dizajner poljskih korijena, koji je u svojoj karijeri napravio i prve anticelulitne traperice, kreirao je ovaj raskošni model s ciljem da u prvi plan stavi sve ženstvene adute Gisele Bundchen.


Iako se slavna djevojka iz Ipaneme više službeno ne bavi manekenskim poslom, svima je na otvaranju 31. Olimpijskih igara u Riu bilo jasno zašto je upravo ona bila najplaćeniji model svijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju