LifeClass Terme Sveti Martin vam predstavljaju Thai Relaxing Corner, u kojem će stručno osoblje iz Tajlandske Kraljevske akademije provoditi prave tajlandske masaže i to sve po veoma primamljivim cijenama!

Tajlandska je masaža u svijetu poznata kao jedna od najstarijih terapija, a provodi se već više od 2500 godina. Jedan od glavnih ciljeva masaže je potpuno opuštanje tijela te spajanje istog s dušom i umom. Masaža objedinjuje nekoliko elemenata i to akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka kojima teče životna energija, a nalaze se 2 cm ispod površine kože.

„Vjerujemo kako će dolazak mlade Tajlanđanke Yuwaree uvelike doprinijeti već ionako bogatoj Wellness ponudi regije, a ukoliko se ovaj projekt pokaže uspješnim, postoji mogućnost i za proširenjem ponude i kapacitetima za provedbu tajlandskih masaža, što naravno zahtjeva i određene investicije u smislu izgradnje ili prenamjene određenih fizičkih lokacija.“ napomenula je Melita Šarić, voditeljica Wellness Centra Sveti Martin

U Međimurju je tako, već druge godine zaredom, otvoreni zimski tajlandski centar za masažu u kojem masažu provodi stručno osoblje iz Tajlanda, a u ponudi su masaže cijelog tijela od kojih valja izdvojiti tradicionalnu tajlandsku masažu, masažu s uljem limunske trave te masažu s prirodnim kokosovim uljem, kao i parcijalne masaže stopala, Anti stres masaža leđa i Anti stres masaža lica.

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.hr ili putem broja telefona +385 315 002 ili e-maila info@termesvetimartin.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju