Palača Kensington objavila je novu fotografiju princa Williama s djecom povodom njegovog 38. rođendana kojeg britanski prestolonasljednik slavi u nedjelju 21. lipnja.

Ovom prekrasnom fotografijom palača Kensington ujedno obilježava i Dan očeva koji se u Velikoj Britaniji slavi danas. Fotografiju je snimila Catherine Middleton, a na njoj princ William sjaji od sreće u društvu svoje troje djece, dvogodišnjeg princa Louisa, koji sjedi tati u krilu, petogodišnje princeze Charlotte i šestogodišnjeg princa Georgea.

Fotografija je snimljena na njihovom imanju u Norfolku, a ljuljačka na kojoj sjede također ima posebno značenje za Dan očeva jer je bila vjenčani dar za Catherine i Williama od njegovog oca, princa Charlesa.

Slika nije dostupna Kakav slatkiš! Nove fotografije princa Louisa sa zaprljanim ručicama koje otkrivaju važnu poruku

Izgleda kao istinski sretan čovjek i otac, jedan je od komentara javnosti na fotografiju koja će zasigurno imati posebno mjesto u obiteljskom albumu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Kao i u nekoliko prijašnjih prilika, i ovoga puta mama Catherine odjenula je svoje mališane u robu iz high street trgovina. Princeza Charlotte na fotografiji nosi kratke traper tregerice brenda John Lewis od 84 kune te ružičaste platnene tenisice iste marke od 209 kuna. Tamnoplava polo majica princa Louisa je iz trgovine Gap i košta 42 kune, dok njegov stariji brat, princ George nosi majicu kaki boje iz H&M-a koja košta 51 kunu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju