U Sydneyju je u tijeku Tjedan mode na kojem se predstavljaju Resort kolekcije renomiranih australskih dizajnera za 2023. godinu. Australske ulice uvijek u ovo vrijeme bujaju zanimljivom modnim kombinacijama koje privlače poglede.

Galerija Street style Sydney, Australija - 8 Street style Sydney, Australija - 9 Street style Sydney, Australija - 10 +6 Street style Sydney, Australija - 4

Dobro krojena odjeća u nepretencioznim neutralnim tonovima prevladava australskim street style izdanjima.

Australke vole monokromatske kombinacije u bijeloj, bež i crnoj boji, a tek one odvažnije odlučuju se i na komade u jarkim nijansama poput upečatljive crvene i neonski zelene.

S obzirom da je u Australiji kasna jesen, modne kombinacije začinjene su jaknama i kaputima – od klasičnih kožnatih modela do toplih pletiva i ogrtača podstavljenim perjem. Isto tako, kišobrani su jedan od najčešće odabranih modnih dodataka ovih dana u Sydneyju.

Street style Sydney, Australija - 7 Street style Sydney, Australija - 7 (Foto: Profimedia)

Australske street style moda dokazuje da su crne gležnjače – s potpeticom ili ravnim potplatima – najfleksibilniji tip obuće u jesen. Kombiniraju ga uz traperice, haljine i poslovna odijela. Bez velikih iznenađenja popularne su i čizme visokih sara.

Australke se tijekom zime ne odriču niti crop-topova te ih kombiniraju uz suknje te hlače visokog struka. Riječ je o kombinaciji koja najviše laska ženskoj figuri bez obzira o tome koji konfekcijski broj nosite.

Što se ovih dana nosi na ulicama u Sydneyju otkriva naša fotogalerija na početku teksta.

Street style Sydney, Australija - 4 Street style Sydney, Australija - 4 (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju