Provjerite što su zvijezde priredile ovnovima u 2022. godini.

OVAN

Prvi znak zodijaka uvijek se (bez obzira na okolnosti koje mu to možda otežavaju) zna izboriti za ono što želi, a tako će biti i u 2022. godini. Odmah na početku godine stižu vam potencijalna ljubavna uzbuđenja.

Naime, 29. siječnja Venera napokon izlazi iz svoje retrogradne faze i prestat će stvarati probleme. Budite hrabri i odlučni kao i inače jer je će planet romanse opet biti na vašoj strani. Pozovite na spoj osobu koju već dugo simpatizirate ili recite partneru što točno želite od njega.

Merkur ulazi u vaš znak 27. ožujka i tamo će se zadržati do 10. travnja. Iskoristite to vrijeme za komuniciranje svojih želja i planova. Svibanj je idealan mjesec za traženje povišice ili promaknuća.

Od početka svibnja do kraja listopada u vašem znaku bit će Jupiter, planet ekspanzije i razvoja. U tom periodu imat ćete dobru financijsku situaciju s potencijalom neplanirane i lagane zarade.

Kraj listopada donosi nam retrogradnu fazu Marsa koja će trajati sve do 1. siječnja 2023. godine. U to vrijeme bit ćete puno manje asertivni na svim životnim poljima što baš i nije uobičajeno za ovnove, ali nova godina opet će u vama probuditi staru želju za napretkom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju