Svoju regionalnu koncertnu turneju Severina je predstavila i u Beogradu.

Galerija Baloner, Michael Lo Sordo Štikle Keira modne kuće Dolce Gabanna Štikle Keira modne kuće Dolce & Gabanna +0 Štikle Keira modne kuće Dolce & Gabanna

The Magic Tour započinje koncertom u Splitu koji će se održati 16. studenog, a nastavlja se nastupima u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani.

Severina je najavila pravi spektakl za svoje obožavatelje, koje će, kao i uvijek, sigurno oduševiti nastupom, ali i pomno smišljenim stajlingom.

U kombinacijama za koncerte sigurno će se naći i mjesta za dobre štikle, a među njima bi možda mogao biti i model koji je pjevačica pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Ako ikad spustim pogled, to će biti samo onda kad se budem divila svojim novim štiklama, a ove su neodoljive, napisala je Severina uz fotografiju s predstavljanja turneje u Beogradu.

Hot pink svileni baloner koji potpisuje australski dizajner Michael Lo Sordo kombinirala je s uistinu neodoljivim štiklama modne kuće Dolce & Gabanna.

U pitanju je model pod nazivom Keira s potpeticom od 10,5 centimetara koji dolazi u nekoliko varijanti. Severina je za sebe odabrala model u crnoj boji ukrašen aplikacijom u obliku ružičaste ruže koja se "penje" uz potpeticu. U ponudi se mogu naći i modeli u drugim bojama, ukrašeni ljiljanima i leptirima.

Štikle Keira modne kuće Dolce Gabanna Štikle Keira modne kuće Dolce & Gabanna (Foto: Dolce & Gabanna)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju