Kao što svako godišnje doba ima svojeg favorita, tako smo i mi pronašli modele fenomenalno udobnih i elegantnih tenisica koji će postati vaš čim zakoračite u njima.

 

 Činjenica da je jesen odlučila biti topla i ugodna dodatni je razlog da provjerite što se nudi za duge šetnje u prekrasnim danima i isprobate nove modele tenisica koje smo zapazili u trgovinama ara Shoes. Nove Fusion GoreTex tenisice, osim što će jednostavne odjevne kombinacije trenutno učiniti naprosto neodoljivima, čuvaju stopala upravo kako zaslužuju.

PR PR

ZA NJU I NJEGA!

Fusion + GoreTex kolekcija i ovog je puta nadmašila standardne okvire i predstavila jedinstvene modele koje odlikuju nepropusni materijali prilagođeni svim vremenskim uvjetima. Vaše je stopalo zaštićeno od vode, a istodobno mu je pružena udobnost i fleksibilnost. Zavodljive boje na prvi pogled, u kombinacijama s metalik uzorcima za dame te klasični crni, maslinasti i zagasiti tonovi za gospodu.

Specijalno dizajnirane i napravljene po sistemu Fusion, s ugrađenom GoreTex membranom koja čini njihovu unutrašnjost, ovi ara Shoes zavodljivi modeli pružaju stopalu anatomsku udobnost zbog koje ćete poželjeti da jesen traje zauvijek.
Stavite udobnost i kvalitetu u prvi plan te uz bezbroj nijansi šarma iz are, uživajte u dugim šetnjama gradom, plijeneći poglede znatiželjnika.

PR PR

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju