Gotovo da ne postoji osoba na svijetu koja nije čula za Singer šivaće mašine.

 

 Singer Corporation je ime američke kompanije poznate po proizvodnji šivaćih mašina. Kompaniju su osnovali 1851. Isaac Merrit Singer (1811-1875) i Edward Clark (1811-1882) pod imenom I.M. Singer & Co i od tada ime Singer postaje sinonim za šivanje. Dugogodišnja tradicija ove pouzdane i pristupačne šivaće mašine prepoznata je od mnogih profesionalnih i amaterskih krojačica diljem svijeta zbog svoje stalne predanosti kvaliteti, pouzdanosti, inovaciji i uslužnosti.

'Singerica' je postala dio naslijeđa koje se prenosi iz generacije u generaciju, s koljena na koljeno, pogotovo među ženama. Uz samu mašinu, također se prenosi i tradicija, znanje i vještina šivanja s majke na kćer, s baka na unuke. Većina žena se s nostalgijom prisjeća dana kada ih je baka na staroj 'Singerici' učila šivati prije nego su naučile pisati. Bez obzira što su ih bake učile tradicionalnim načinima šivanja starinskih komada odjeće, sve te žene potvrdit će kako dobra, stara bakina 'Singerica' besprijekorno sada radi i najmodernije krojeve haljina, košulja i slično.

PR PR

Nikad nije bilo jednostavnije oživjeti vlastite ideje, bilo da se radi samo o zakrpama za dječje hlače na koljenima ili pak o svečanim haljinama za posebne prilike. Stvaranje jedinstvenih tekstilnih komada odjeće i unošenje više svoje osobnosti u vlastiti ormar vrlo je jednostavno uz Singer SIMPLE 3210, čak i ako nemate iskustva u šivanju. Ovaj šivaći stroj osmišljen je upravo za početnike i pružit će vam sve osnovne funkcije nužne za sjajan početak. Zbog lakog postavljanja konca, jednostavnog izbora boda i besplatnog pribora, početno postavljanje je lako i brzo! Prilagodite svoje projekte koristeći neki od 10 programa šivanja, uključujući automatsko bušenje rupica za gumbe u 4 koraka i podesivu duljinu boda. Godinama ćete uživati u radu na ovom šivaćem stroju!

Možda niste jedna od sretnica koje su dobile Singer šivaću mašinu u nasljedstvo od svoje majke ili bake, no sada je idealna prilika za kupovinu. Ne propustite jedinstvenu priliku i kupite sada Singer SIMPLE 3210 po akcijskoj cijeni od 1.599,00 Kn kod ovlaštenih prodavatelja PEVEC, Elipso, eKupi, Emmezeta, Harvey Normann te SINGER Hrvatska. Dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Ne propustite jedinstvenu priliku i kupite sada Singer šivaću mašinu kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Emmezeta, PEVEC, Elipso, SINGER Hrvatska, eKupi, Harvey Normann. Ponuda vrijedi od 21.11.2017 do 31.12.2017 ili do isteka zalihe (količine ograničene). Dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju