Strastvene kavopije će se složiti – kada je u pitanju odabir darova za kavoljupce, jedino Nespresso puninom okusa i opojnošću mirisa zadovoljava i najstrože kriterije. Donosimo ideju za idealan poklon kojim ćete ovih blagdana razveseliti sve one koji hedonizam opisuju kao uživanje u premium šalici kave.

Galerija Nespresso ideje za božićne poklone +0 Nespresso ideje za božićne poklone

Profinjeni dizajn Nespresso aparata za kavu savršen za svaku kuhinju

Različitih dimenzija, oblika i boja, retro ili industrijskog dizajna, profinjenih linija i zanimljivih tekstura, svaki Nespresso aparat poseban je na svoj način, ali na svakom od njih ćete napraviti kavu iste kvalitete, u samo par koraka.

Za vas smo izdvojili svoje favorite:

Lattissima One aparat možete pronaći u silky white ili black varijanti, a nas je oduševio premium dizajnom koji dobro izgleda u svakoj modernoj kuhinji. Omogućuje prepuštanje vrhunskoj kvaliteti Cappuccino i Latte Macchiato kavi iz udobnosti doma, a opremljen je novim i inovativnim sustavom za svježe mlijeko koji jednostavnost pripreme omiljenih napitaka na bazi kave i mlijeka podiže na višu razinu. Ako uz njega kupite 100 ili više kapsula, Nespresso će vam darovati čak 30 posto popusta na aparat. Retro dizajn Essenza Plus aparata oduševit će one koji u kuhinju žele unijeti dašak industrijskog stila. Idealan je za pripremu Espresso, Lungo, Americano kave ili pak čaja jer ima opciju pripremanja vruće vode. Dolazi u dva prepoznatljiva oblika i boje, a šalje i upozorenje kada trebate odstraniti kamenac. Kupnjom ovog aparata sa 100 ili više kapsula također možete ostvariti 30 posto popusta.

Nespresso je poznat po svojim elegantnim šalicama

Za potpuno uživanje u savršenoj kavi potrebna je i šalica koja odgovara stilu i potrebama svakog kavoljupca. To zna i Nespresso koji u svojoj ponudi ima veliki broj šalica.

Set od dvije Origin Lungo šalice pretvara svaki trenutak ispijanja kave u mali ritual. Svaka je šalica napravljena od porculana s dvostrukim stijenkama. Dizajnirala ih je iransko-francuska arhitektica i dizajnerica India Mahdavi, a njihov oblik inspiriran je zrnom kave, s mat bijelim vanjskim i živopisnim lakiranim unutrašnjim dijelom. Ove šalice stvorene su za trenutke ispijanja kave koji nas dizajnom vraćaju u prošlost.

View linija šalica napravljena je od kaljenog stakla i tanjurića od nehrđajućeg čelika sjajne i brušene završne obrade. Šalice i tanjurići mogu se prati u perilici posuđa, a nas su osvojile svojim izgledom – prozirno staklo omogućuje uvid u teksturu kremaste kave koju toliko volimo.

Uz premium kavu najbolje je uživati u premium čokoladi

Tko uz izvrsnu kavu nije jeo jednako kvalitetnu čokoladu, ne zna što propušta. Kockice mliječne ili tamne čokolade upotpunjene okusom đumbira ili pak kolačići koji dovršavaju istančane arome gorčine u omiljenim nam kavama ono su što ritual čini potpunim. Nespresso to čini mogućim. Jeste li kušali njihove francuske minijaturne kolače s okusom čokolade ili pistacije? Za one smjele tu su čokoladni biskviti sa sečuanskim paprom, a za ljubitelje talijanske kuhinje – Amaretti ili Cantuccini keksi.

Za koju god kombinaciju se odlučite, u ovogodišnjem Nespresso blagdanskom paketu moraju se naći i kapsule. Ako niste sigurni koje odabrati, poigrajte se s Nespresso vodičem, gdje kave možete odabrati ovisno o vrsti, intenzitetu i aromatičnom profilu okusa. Neka i vaši najmiliji ovih blagdana osjete Nespresso kod kojega se kvalitetna kava isporučuje dodirom gumba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju