Nakon što je produkcijska kompanija Apple Studios najavila je snimanje biografskog filma o glumici Audrey Hepburn u kojem će legendarnu filmsku divu glumiti Rooney Mara, korisnici društvenih mreža odmah su se bacili na analiziranje ove odluke.

Naime, mnogi smatraju kako 36-godišnja Rooney nije dovoljno slična Audrey i zato nije najbolji odabir za tu ulogu. Iako joj glumački talent i sposobnosti nitko ne osporava, nedostatak fizičke sličnosti mnogi vide kao potencijalno veliku manu zbog koje neće uspjeti doprijeti do gledatelja.

I dok se Rooney već sprema za snimanje drame u režiji Luce Guadagnina i prema scenariju Michaela Mitcnicka, koju će također i osobno producirati, društvene mreže već su joj pronašle nekoliko potencijalnih zamjena.

Među imenima koja se najviše spominje su 32-godišnja Lily Collins, 40-godišnja Natalie Portman, 30-godišnja Emma Roberts i 35-godišnja Emilia Clarke.

U našoj anketi pitali smo vas koja bi od navedenih glumica bila najbolji odabir za ulogu Audrey Hepburn, a najviše vaših glasova dobila je Lily Collins.

Na drugu poziciju smjestili ste Natalie Portman, a na trećem mjestu našla se Rooney Mara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju