U brojnim domovima božićna drvca već su okićena, a neki za taj običaj tradicionalno čekaju Badnjak. Kićenje bora svečani je događaj bez kojeg su božićni i novogodišnji blagdani nezamislivi, a s posebnim veseljem bira se i stil kojim ćemo okititi drvce.

Galerija Šarena božićna drvca - 6 Šarena božićna drvca - 4 Šarena božićna drvca - 3 +4 Našim čitateljicama najljepša su šarena božićna drvca

Kićenje božićnog drvca za mnoge je najljepši blagdanski običaj te prilika za pokazati kreativnost i maštu. Najveći zaljubljenici u Božić pažljivo skupljaju kuglice i nakit kako bi njihovo drvce zablistalo i bilo okićeno baš onako kako su to zamislili.

Svatko ima svoj stil kićenja božićnog drvca, i kakav god on bio, elegantan, šaren, decentan, bajkovit, upravo je taj najljepši. Jer svakome je njegovo drvce najljepše i niti jedan stil ukrašavanja nije pogrešan.

Šarena božićna drvca - 7 Našim čitateljicama najljepša su šarena božićna drvca (Foto: Living4media)  

U našem prijašnjem članku izdvojili smo pet popularnih stilova ukrašavanja božićnog drvca i u anketi vas pitali koji vam je stil najljepši. Hvala vam na sudjelovanju u anketi i vašim odgovorima, kojih je, u trenutku pisanja članka, bilo 2036. Pa krenimo redom, od petog mjesta.

Koji je vama najljepši? Pet najpoželjnijih stilova kićenja božićnog drvca Pet stilova kićenja božićnog drvca - 6 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 4 +2 Pet stilova kićenja božićnog drvca - 3

Prema vašim glasovima, na petom mjestu našao se srebrno-plavi bor, na četvrtom crveno-bijeli bor, za treći najljepši stil izabrali ste pastelni bor, dok je drugi crveno-zlatni bor. Trendove je pobijedila klasika pa ste tako za najljepši stil kićenja božićnog drvca odabrali klasično šareno bor.

Šarena božićna drvca - 1 Trendovi dolaze i prolaze, ali šarena božićna drvca su tu da ostanu (Foto: Living4media)

Šarena drvca bude slatku nostalgiju i podsjećaju na djetinjstvo kada smo jelke kitili šarenim kuglicama i ukrasima koji možda na prvu nisu išli skupa, ali to nije ni bilo bitno. Važno je bilo da je veselo, šareno i slavljeničko. Mnoštvo kuglica različitih boja i različiti tipovi ukrasa na kraju su stvarali savršeni sklad i mamili osmijeh na lice.

Najljepši mi je...

glasova:

Trendovi dolaze i prolaze, ali šarena božićna drvca su tu da ostanu, a to nam je jako drago jer blagdani vole šarenilo i veselje!

Šarena božićna drvca - 5 Šarena drvca bude slatku nostalgiju i podsjećaju na djetinjstvo (Foto: Living4media)

12 fotografija zbog kojih ćete željeti da vaše božićno drvce bude šareno Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 10 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 9 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 7 +9 Šarene božićne jelke i dalje su najpopularnije - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju