Tamni krugovi, sitne linije tik ispod kapaka ili ''vrećice'' ispod očiju jedni su od glavnih krivaca koji nam zadaju brojne glavobolje kada je u pitanju njega kože. Kako bismo se uhvatili ukoštac s tim izvorom nesigurnosti, isprobali smo fantastične jastučiće koji smiruju područje oko očiju i brišu tragove umora s lica.

Galerija L'Adria jastučići za područje ispod očiju L'Adria jastučići za područje ispod očiju L'Adria jastučići za područje ispod očiju +11 L'Adria jastučići za područje ispod očiju

Područje oko očiju jest nevjerojatno osjetljivo i zato mu treba pristupiti s velikom pažnjom. Tom se filozofijom vodi i poznati hrvatski brend L'Adria, koji se odlučio ozbiljno pozabaviti problemom brojnih žena – podočnjacima. Tako su odlučili stvoriti biorazgradive gelaste jastučiće za područje oko očiju koji će tom delikatnom području pružiti bogatu njegu i trenutačni osjećaj olakšanja.

L'Adria se još ranije pokazala kao pouzdan brend čiji su proizvodi zbog nevjerojatno kvalitetnih sastojaka već neko vrijeme sastavni dio rutine njege kože svake žene koja vodi brigu o svojoj koži, a vjerujemo kako i ovaj novi proizvod neće biti iznimka.
L'Adria jastučići za područje ispod očiju L'Adria jastučići za područje ispod očiju Foto: Nova Studio/ Tea Marochini
Tajna jastučića je u njihovoj formuli obogaćenoj kofeinom, niacinamidom, hijaluronskom kiselinom, trehalozom i ekstraktom zobi, čime daju zaokruženu njegu za okoloočno područje. Niacinamid je već prepoznat kao sveti gral kada su u pitanju nepravilnosti na licu, pa se u ovom slučaju bavi finim linijama i tamnim mrljama, dok kofein smanjuje otečenost. S druge strane, trehaloza je sastojak koji nećemo često vidjeti u proizvodima za njegu kože, a koji je još poznat i kao ''šećer algi''. On će oživjeti dehidriranu kožu i povratiti joj stari sjaj tako što će potaknuti proizvodnju kolagena i smanjiti oštećenja stanica.
L'Adria jastučići za područje ispod očiju L'Adria jastučići za područje ispod očiju Foto: Nova Studio/ Tea Marochini
Upravo zbog svega navedenog jedva smo dočekali isprobati ovaj novi proizvod. Prvo što se primijeti jest to da jastučići dolaze u praktičnom pakiranju opremljenom s lopaticom uz pomoć koje se jastučiće lako može nježno odvojiti od ostalih i staviti ispod oka. Kako ruke nikada ne možemo dovoljno dobro oprati, lopatica je odličan dodatak proizvodu jer sprječava dolazak prstiju u kontakt s ostalim jastučićima i serumom koji ih okružuje.
L'Adria jastučići za područje ispod očiju L'Adria jastučići za područje ispod očiju Foto: Nova Studio/ Tea Marochini
L'Adria gelaste jastučiće nanijeli smo na čistu kožu s koje smo prethodno odgovarajućim čistačem uklonili sve nečistoće s lica. Uz pomoć lopatice stavili smo jastučić ispod svakog oka i ostavili da djeluju 20 minuta. S obzirom na to da smo ovaj mini tretman radili ujutro, kada su podočnjaci posebice otečeni, revitalizirajući serum smirio je oteklinu i djelovao na kožu ispod očiju poput velike čaše vode. Gelasti jastučići fiksirali su serum tako da se on u potpunosti upije u kožu oko očiju i time pružili trenutačno olakšanje i dubinsku hidrataciju tom osjetljivom području. Nakon što smo uklonili jastučić s lica, višak seruma nježnim smo pokretima umasirali u kožu lica.

L'Adria jastučići za područje ispod očiju L'Adria jastučići za područje ispod očiju Foto: Nova Studio/ Tea Marochini

Jastučići ostavljaju osvježavajući osjećaj na koži, a na tu vrstu ugode vrlo se lako naviknuti. S obzirom na to da pakiranje dolazi sa 70 komada jastučića, u tom tretmanu možemo bezbrižno uživati svaki dan bez straha da će ih brzo ponestati.

Savjet više
Pola sata prije uporabe proizvod možete staviti u hladnjak kako bi osjećaj hlađenja na koži bio još intenzivniji.

Iako se u posljednjih nekoliko godina svijest o važnosti njege kože podigla, mnogi još uvijek ne pridaju dovoljno pažnje okoloočnom području. Koža oko očiju je iznimno osjetljiva i tanka, pa se baš tu najbrže vide prvi znakovi starenja kože, umora i dehidracije. Zato će svi oni koji poput nas žive ubrzanu svakodnevicu s nedovoljno sna uživati u tom malom morskom ritualu koji će smiriti podbuhlost i zategnuti kožu oko očiju i tako joj podariti mladolik izgled bez traga umora.
 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Adria po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju