Pronalazak palete sjenila koju ćete stvarno koristiti i koja vam neće isprazniti novčanik može biti težak zadatak. Međutim, kupci na Amazonu pronašli su paletu koja je kvalitetna i pritom ne košta previše.

Galerija

Paleta sjenila brenda Lamora Pro najprodavaniji je proizvod u svojoj kategoriji na Amazonu zahvaljujući više od 4700 ljubiteljica make-upa koje su joj dale čistu peticu.

Paleta dolazi u tri različite "nude" opcije: Nude Exposed (svjetlucavi završni sloj), Nude Matte (mat završni sloj) i Nude Naturel (kombinacija prve dvije). Svaka paleta sadrži 16 različitih boja u rasponu od sjajne rose gold nijanse preko nježne bež do ružičaste.

Većina kupaca ove palete slaže se da je jednako dobra kao i neke puno skuplje opcije. Mnogi komentiraju i da su sjenila predivnih nijansi i kremasta te da na kapcima ostaju cijeli dan.

Ako želite izgledati lijepo a da pritom ne morate opljačkati banku, ovo je paleta koju tražite, samo je jedan od zadovoljnih komentara.

Ovo je najbolja paleta sjenila za ovu cijenu. Ima iznenađujuće lijepe boje, visoko pigmentirane. Ne možete pogriješiti s kupnjom. Obično kupujem skupe proizvode, ali ona je jednako kvalitetna, još je jedan komentar.

Najbolji dio je da svaka paleta stoji manje od 15 dolara. Paleta Nude Exposed stoji 13,95 dolara (93,09 kn), Nude Matte 9,97 dolara (66,53 kn), a Nude Naturel 12,95 dolara (86,41 kn).

Nude Exposed
Nude Exposed (Foto: amazon.com)