Pronaći sjenilo koje će na kapcima ostati satima, a da mu je cijena povoljna, nije nimalo lako. No sudeći prema tisućama komentara zadovoljnih žena, sjenila brenda ColourPop zadovoljavaju oba kriterija, ali i puno više.

Sjenila Super Shock najpopularniji su proizvod američkog make-up brenda ColourPop, a žene ih obožavaju jer su izrazito pigmentirana, odlične teksture te daju izražajnu boju sa samo jednim nanosom. Za najbolji efekt preporuča ih se nanositi s prstima, a postojana će biti i ako ih se nanese na golu kožu ili na prethodno nanesenu podlogu.

ColourPop sjenilo za oči - 3 ColourPop sjenila za oči u nijansama Sequin, Banana Daiquiri i Party of Five (Foto: colourpop.com)

Sjenila Super Shock dolaze u raznim bojama i teksturama, od mat do više ili manje svjetlucavih, a bez obzira na to koje sjenilo izabrali ono će trajati satima pa čak i cijeli dan, kako pišu zadovoljne žene. Birati možete između čak 72 nijanse, od kojih je 57 dobilo najvišu ocjenu 5, a 15 ih je ocijenjeno s četvorkom, za dnevni ili večernji make-up za svačiji ukus i svaku prigodu, a u ponudi su i vrlo suptilne nijanse za 'no make-up' izgled.

Stavljanje olovke za usne "Traje satima": Olovka za usne od 8,90 kuna koju žene ne prestaju hvaliti

\'Čudesna\' maskara BFF nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane Više od 700 preporuka: Maskara od 54 kune koju hvale i make-up stručnjaci

Sjenila brenda ColourPop sa sjedištem u Los Angelesu čiji proizvodu nisu testirani na životinjama, mogu se naručiti u Hrvatsku, a cijena jednog sjenila iznosi 6 američkih dolara (40 kuna).

ColourPop sjenilo za oči - 1 Sjenila Super Shock dolaze u raznim bojama i teksturama, od mat do više ili manje svjetlucavih (Foto: colourpop.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju