Od 2006. Pampersova je kampanja "1 paket pelena = 1 cjepivo*" pomogla eliminirati neonatalni tetanus u 19 zemalja osiguravajući da svake sekunde jedna majka i njezino novorođenče diljem zemalja u razvoju dobiju dozu cjepiva koja spašava život.

UNICEF brine o tome da cjepiva budu dostavljena u zabačene krajeve gdje pristup zdravstvenim uslugama, a posebice njega rodilja i novorođenčadi, predstavljaju velik logistički i financijski izazov.

Žene često rađaju kod kuće u nehigijenskim uvjetima gdje spore tetanusa mogu lako preko prerezane pupčane vrpce zaraziti i majku i dijete. Dobra je vijest da je tu tragičnu bolest iznimno lako spriječiti s nekoliko doza nevjerojatno jeftinog cjepiva. Tu uskačemo mi.

Uz vašu pomoć naša kampanja "1 paket pelena = 1 cjepivo*" može pomoći eliminirati neonatalni tetanus u cijelom svijetu.

Od 16.12. do 31.12.2017. možete još lakše doprinijeti Pampers i Unicef humanitarnoj kampanji jer u dm poslovnicama dobivate 50% na drugo pakiranje pelena Pampers, a za njega se također daje puna donacija.

dm dm

*Za svaki paket Pampers pelene s UNICEF-ovim logotipom kupljen od 1. listopada do 31. prosinca 2017. Procter & Gamble će donirati UNICEF-u 0,078 eura za borbu protiv neonatalnog tetanusa. Taj iznos odgovara cijeni jedne doze cjepiva protiv tetanusa ili pomaže u njezinoj dostavi. UNICEF ne reklamira niti podržava bilo koju tržišnu marku ili proizvod. Više informacija potražite na www.pampers.com.hr i www.unicef.org.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju