Tijekom vrućih ljetnih mjeseci volimo nositi prirodne, ugodne materijale, a pamuk je svakako jedan od najvećih favorita. I ne samo kada je riječ o odjeći, već i o modnim dodacima, pa ljetnoj garderobi dobro dođe i jedna lagana pamučna torba.

Galerija Pamučna torba sa šarmantnim volanima - 3 Pamučna torba sa šarmantnim volanima - 2 Pamučna torba sa šarmantnim volanima - 1 +1 Pamučna torba sa šarmantnim volanima može se kupiti u online trgovini Next

Jedna takva vrlo praktična i zgodna torba može se kupiti u online trgovini Next, a na izbor imate dva dezena, elegantniji crno-bijeli na deblje i tanje pruge te romantični gingham uzorak u kombinaciji žute boje i sitnih cvjetića. Mi odmah poželimo obje verzije, pa ih tako možete mijenjati kroz ljeto ovisno o tome koja vam više paše uz odjevnu kombinaciju. I koja vam je taj dan ljepša!

Pamučna torba sa šarmantnim volanima - 5 Pamučna torba sa šarmantnim volanima može se kupiti u online trgovini Next (Foto: www.nextdirect.com)

Torba ima i vrlo šarmantni dodatak u obliku volana po čitavom rubu zbog kojeg smo se, priznajemo, na prvu zaljubile u nju.

Već od 75 kuna: 15 tako laganih hlača koje konkuriraju i omiljenim ljetnim haljinama Lagane hlače koje konkuriraju i omiljenim ljetnim haljinama Lagane hlače koje konkuriraju i omiljenim ljetnim haljinama - 13 Lagane hlače koje konkuriraju i omiljenim ljetnim haljinama - 1 +12 Lagane hlače koje konkuriraju i omiljenim ljetnim haljinama - 8

Dovoljno je prostrana da stane sve što nam treba, a opet nije prevelika. Super je stvar i to što je izrađena od sto posto pamuka, a i cijena torbe je pristupačna te iznosi 81 kunu.

Pamučna torba sa šarmantnim volanima - 1 Next, 81 kuna (Foto: www.nextdirect.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju