Papirnate lampe sjajno su praktično rješenje za one koji žele lampe po povoljnijoj cijeni, koje nije problem mijenjati češće. Možda nisu dugotrajne poput staklenih i metalnih lampi, ali im je velika prednost pristupačnija cijena. A i dizajneri papirnatih lampi sve su kreativniji i maštovitiji.

Galerija Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 13 Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 10 Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 8 +9 Stropna lampa u obliku zeca ima fora dugačke uši

Tako su osmislili i lampe od tankog rižinog papira koje dolaze u obliku životinja pa birati možete između mede, pingvina, lisice, pande i zeca. Osim što će biti jako zgodan ukras u dječjoj ili nekoj drugoj sobi, ove simpatične lampe iz online trgovine H&M Home prostoriji će dati toplo, meko svjetlo i stvoriti vrlo ugodan ambijent.

Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 12 Stropna lampa u obliku lisice koja ima i rep (Foto: H&M Home)

U ponudi su stropne i stolne lampe u rasponu cijena od 11 do 29 eura, pa ćete tako za veliku okruglu medinu glavu morati izdvojiti oko 15 eura, za stropnog pingvina 11 eura, za stolnu lampu u obliku lisice oko 26 eura te 29 eura za stolnu lampu u obliku mede.

Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 9 Stropna lampa u obliku zeca ima fora dugačke uši (Foto: H&M Home)

Lampe su dodatno simpatične i zbog detalja koji ih čine još realističnija, pa tako zeko ima fora dugačke uši, kao i druge životinje s kraćim ušima, a lisica ima čak i rep.

Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 8 H&M Home, 15 eura (Foto: H&M Home)

Ove slatke lampice izgledat će jako efektno i zgodno, bez obzira na to izaberete li stropnu ili stolnu lampu. Mogu biti i super poklon, primjerice za školarca koji će uz svoju stolnu lampu u obliku mede ili pingvina još radije učiti.

Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home - 4 Simpatične lampe u obliku životinja iz trgovine H&M Home (Foto: H&M Home)

MyLo pottery: U Samoboru nastaju zaista krasne šalice s pletenom ručkicom i žličice Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 14 Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 15 Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 9 +14 Hrvatski brend MyLo pottery ima prekrasne keramičke šalice i žličice koje izrađuje Lorena Radan iz Samobora - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju