Oni koji su svoje urede zbog pandemije morali preseliti u vlastite domove već su se navikli na tu situaciju, iako vjerojatno mnogima ponekad nedostaje odlazak na posao i druženje s kolegama. No neke zgodne sitnice rad od kuće mogu učiniti slađim, kao što su ove papuče s malim rogovima.

Galerija Slatke papuče s rogovima i ušima - 5 Slatke papuče s rogovima i ušima - 6 Slatke papuče s rogovima i ušima - 7 +5 Primark, 43 kn

Slatke papuče uvijek nam uljepšaju dan, a naročito su popularne one s raznim životinjama i ušima, kakve vole i odrasli i djece. Sada smo pronašli i preslatke krznene papuče koje imaju i uši i male rogove, u stilu soba.

Dolaze u ružičastoj boji sa zlatnim rožićima te su dostupne u brojevima od 36 do 42 u trgovini Deichmann po cijeni od 69 kuna.

Plišani jastuk u obliku debeljuškaste palačinke - 2 Plišani jastuk u obliku debeljuškaste palačinke uz koji se odmah poželimo stisnuti

Šalica "Pa vidi je": Baš posebna šalica za ispijanje kave koja je postala pravi hit

Volimo kada nam slatke papuče griju stopala pa smo u trgovinama pronašli još nekoliko modela sa ušima i rogovima koje mogu biti i zgodan i uvijek koristan poklon za prijateljicu, sestru ili drugu dragu osobu.

Slatke papuče s rogovima i ušima - 6 Deichmann, 69 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju