Razmišljate li kako ćete parfemom razveseliti dragu osobu, poklanjamo vam ceduljicu uz koju će poklon dobiti šarmantan obrat. Možete je koristiti gotovu ili je dodatno personalizirati kratkom posvetom ili potpisom. Donosimo vam i prijedlog idealnog parfema za božićni poklon.

  Galerija Poput božićne čarolije Armani Ceduljicu možete personalizirati s kratkom posvetom +0 Armani kampanja

Parfem je jedan od poklona koji se redovito nađe na popisima želja za Božić ili na listama poklona za najmilije. Suprotno mišljenju da se on daruje kada se ne može smisliti nešto kreativnije, dokazuju reakcije oduševljenja ljubiteljica parfema kad shvate što se nalazi iza ukrasnog papira.

Parfem je dobar poklon zato što nadilazi blagdansko razdoblje, može se nositi tijekom cijele godine i svakim špricom podsjeća na sretan trenutak ili dragu osobu.

Parfem može poboljšati outfit, naglasiti ljepotu i povećati samopouzdanje ili stvoriti požudu, ako se koristi na pravilan način. Upravo stoga za vas smo pripremili blagdansku ceduljicu s točkama za nanošenje mirisa koju možete isprintati i zakačiti za parfem. Na taj ste način pokazali da je vaš odabir pomno isplaniran, a ljubiteljice mirisa to će sigurno oduševiti.

Nas je za ovu ceduljicu inspirirao parfem Sì Passione Giorgio Armani, koji izgleda kao da ga je stvorila božićna čarolija. Crvena boja bočice sa zlatnim prstenom idealno se uklapa u tradicionalnu blagdansku priču, ali savršeno simbolizira i sam duh mirisa Sì Passione. Crvena kao znak vitalnosti, crvena kao simbol strasti. Crvena koja simbolizira dobre želje i pozitivnost.

Parfem Giorgio Armani Si Passione senzualan je voćno-cvjetni miris koji istodobno odražava žensku snagu i nježnost. Esenciju mirisa čine tonovi kruške, crnog ribiza i grejpa s dozom ružičaste paprike. U središtu parfema je prekrasan miris ruže i jasmina. Pridružuje im se slatki ananas, koji ide ruku pod ruku s vanilijom, cedrom, pačulijem i ambrom.

Nanošenje parfema na prava mjesta naglasit će njegove note, a miris će ostati postojan cijeli dan. Na ceduljici je istaknuto da je parfem najbolje nanositi na vrat, zapešća, pregibe laktova i iza koljena jer se kretanjem miris tako otpušta.

Važno je i da se sa špricanjem ne pretjeruje, dovoljno je nanijeti jedan špric na jednu ili dvije navedene točke. Također, nanošenje parfema jednom dnevno sasvim je dovoljno. Prevelika količina parfema može stvoriti kontraefekt kod ljudi oko vas, ali i promijeniti miris parfema.

Isprintanu ceduljicu možete koristiti gotovu ili je dodatno personalizirati kratkom posvetom ili potpisom. Možete je ojačati kartonom ili tek prikačiti na ukrasni papir s komadom vrpce.

Armani kampanja Armani kampanja Foto: PR

Odlučite li ovih blagdana pokloniti parfem važnoj ženi u svom životu, odabirom Sì Passione poručit ćete joj da je smatrate šarmantnom i moćnom damom s neovisnom dušom koja je samouvjerena i zna kada reći Si, odnosno da.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'OREAL po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju