Ljepota jednog od najljepših parkova na svijetu Plitvička jezera pretočena je u kapljice premium parfema Plitvice koji je predstavljen na stranicama The Plitvice Timesa. Svježi miris sastavljen od baze orhideje, mahovine i šljiva koje rastu upravo na tom području ovoj mirisnoj rapsodiji daju autentičnu potvrdu

Nova odlična turistička priča dolazi nam iz Like, točnije, Plitvica.

Naime, Plitvice su druga naša turistička destinacija, nakon Mljeta, koje imaju svoj parfem kao autentičan i jedinstven suvenir. Da, parfem, i to ne bilo koji, nego premium parfem na bazi orhideje, mahovine i šljiva koje rastu upravo na području Plitvica.

Možda se na prvu pitate zašto parfem od orhideja i kakve to veze ima s Plitvicama. No, malo je poznata činjenica da se upravo na području Plitvičkih jezera nalazi čak 50 vrsta orhideja, kao i preko 1.400 biljnih vrsta i podvrsta.

Neiscrpna ljepota prirode, bilo je inspiracija za izradu jedinstvenog suvenira posvećenog ljepotama jednog od najljepših parkova u svijetu – parfema Plitvičkih jezera.

Čudesna priroda koju godišnje posjeti više od milijun posjetitelja, a koji dijele isto mišljenje - ovo je raj na zemlji kojeg se želimo sjećati zauvijek. Ideja Parfema Plitvice bila je – miris s notama Plitvica i Like poslati diljem svijeta kao najljepši poklon djevojkama, majkama, prijateljicama.

Poruka „Fall in love“ ispod poklopca kutijice poručuje zaljubite se u ovaj parfem, ali i vješto riječju „Fall“ asocira na slap

U glavnim notama parfema tako se nalazi miris jedne od autohtonih orhideja područja Plitvica, mahovine koja je neophodna za nastanak sedre slapova, miris šljive – biljke tako važne na području regije Like u kojoj se Plitvice i nalaze te đurđice koja obiluje u šumama planine Velebit nedaleko Plitvica.

Prošle godine zaključili smo da na području velikog turističkog potencijala oko Plitvica, postoji vrlo malo kvalitetnih premium proizvoda koji bi turistima dali dodatnu vrijednost, uspomenu i emociju. Naša vizija bila je usmjerena na nešto drugačije. Željeli smo napraviti odmak, a opet dati notu Plitvica i Like. Nadamo se da će ideja biti prepoznata ističe Ante Fumić, jedan od osnivača The Plitvice Times, prvog turističkog magazina na engleskom jeziku koji promovira priče iz Like, a sada i parfema Plitvičkih jezera.

Inače, miris je odavno prepoznat kao snažni marketinški alat te ga razni brendovi, dućani, avio-kompanije, kao i hoteli koriste u svoju korist te su u potpunosti preuzeli emocionalni branding, te doživljajni marketing, tu je upravo miris jak saveznik.

Naime, čovjek je prije svega, emocionalno biće koje, doduše, analizira racionalno, ali odlučuje emocionalno. Koliko god se činilo da većina potrošača doživljava proizvode vizualno, istraživanja iz neuromarketinga pokazala su kako je 75% emocija uzrokovano mirisom.

Poruka „Fall in love“ ispod poklopca kutijice poručuje zaljubite se u ovaj parfem, ali i vješto riječju „Fall“ asocira na slap.Kutijica je prekrivena i kapljicama slapova, a miris je svjež baš kao i iskustvo posjeta Plitvicama.

Što se tiče kvalitete, napravili smo pravi ženski parfem.Originalni parfem s notama biljki orhideje, šljive i mahovine, kako bi priča bila što autentičnija. Plitvice zaslužuju kvalitetu, vjerujemo da će naš parfem širiti svjež miris diljem svijeta i u mnogim dalekim državama na drugim kontinentima, u posebnim prilikama zaključuje Fumić.

Na području Plitvičkih jezera nalazi čak 50 vrsta orhideja, kao i preko 1.400 biljnih vrsta i podvrsta.

Kada gledamo širu sliku, turisti koji su kupili parfem s Plitvica, koristit će ga tijekom cijele godine tj. za posebne trenutke njihovog života. Tako je priča i sjećanje na Plitvice živo, prisutno kroz cijelu godinu jer kad god kupac vidi ili stavi parfem, sjetit će se na Plitvice.

Parfem se može nabaviti na Web Shopu stranice The Plitvice Times, a cijena mu je 42 dolara (252,00 kuna) da priča bude još bolja tek nakon jednog dana što je parfem u prodaji već ima narudžbe iz Australije i Amerike. Vijest je preuzeta sa stranice hrturizam.hr
Plitvice parfem Orhideja, šljiva i mahovina baza su ovog mirisa Foto: plitvicetimes

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju