Uskoro će se na dubrovačkom Stradunu napokon naći top beauty brendovi - MAC Cosmetics, Tom Ford i Jo Malone London. Ova tri brenda dobro su poznata svim ljubiteljima kozmetike, a na Stradunu će se naći pod krovom parfumerije Anabella Beauty Spot.

 

Anabella Beauty Spot parfumerije za sada se nalaze u Rijeci, Splitu i Dubrovniku, ali i diljem regije. Dubrovačka parfumerija, biti će jedinstvena, jer u konceptu se nalaze isključivo ova tri brenda.

Parfumerija Anabella Beauty Spot otvorit će svoja vrata na Stradunu početkom 2019. godineMAC Cosmetics zasigurno će privući one koji vole make-up, dok će Tom Ford i Jo Malone London sa svojom ponudom mirisa i svijeća privući sve ljubitelje dobrih parfema. Svaki od navedenih brendova imati će svoj prostor te će posjetitelji moći posve uroniti u brend uz pomoć stručnih savjetnika, stilista i make-up artista.

Anabella Beauty Spot otvorit će svoja vrata na Stradunu početkom 2019. godine.

Parfumerija Anabella Beauty Spot otvara se na Stradunu - 2 U parfumeriji Anabella Beauty Spot moći će se kupiti i parfemi Toma Forda (Foto: Promo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju