Penelope Cruz blistala je na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u San Sabastianu gdje je došla promovirati svoj novi film „En los margenes“ (Na marginama) redatelja Juana Diega Bottoa.

Galerija Penelope Cruz na filmskom festivalu u San Sebastianu 2022. - 4 Penelope Cruz na filmskom festivalu u San Sebastianu u čipkastoj Chanelovoj haljini Penelope Cruz na filmskom festivalu u San Sebastianu 2022. - 3 +1 Penelope Cruz u svjetlucavoj Chanelovoj haljini

Penelope Cruz i ovoga je puta povjerenje podijelila Chanelu te odjenula svjetlucavu večernju kreaciju slavne francuske modne kuće.

Španjolska glumica pojavila se na crvenom tepihu u maksi haljini bez rukava te napravljenu od čipke koja razotkriva ženstvene adute na suptilan način.

Penelope Cruz na filmskom festivalu u San Sebastianu 2022. - 1 Penelope Cruz u svjetlucavoj Chanelovoj haljini (Foto: Afp)

Iako porub haljine dopire gotovo do poda, ima visoki prorez na prednjoj strani koji olakšava kretanje po crvenom tepihu, ali i ističe noge.

Penelope Cruz noge je dodatno produžila crnim sandalama otvorenih prstiju i povišene potpetice, a izdanje je zaokružila s pismom-torbicom i nekoliko dijamantnih komada nakita.

Jedini problem stvarao je jak vjetar u San Sebastianu koji je slavnoj ljepotici kvario frizuru prilikom poziranja na crvenom tepihu.

Penelope Cruz na filmskom festivalu u San Sebastianu u čipkastoj Chanelovoj haljini Penelope Cruz na filmskom festivalu u San Sebastianu u čipkastoj Chanelovoj haljini (Foto: Profimedia)

Penelope Cruz tmači jedan od likova u drami „En los margenes“, a koja istražuje utjecaj ekonomskog stresa na osobne odnose i kako nam prijateljstvo i solidarnost mogu pomoći kroz najteže životne trenutke.

Najavu filma pogledajteu nastavku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju