Na Pariškom tjednu mode održana je Chanelova revija na kojoj je prikazanja njihova prêt-à-porter kolekcija za jesen/zimu 2023./2024. godine. Prve redove do piste popunila su poznata imena iz svijeta modne i zabavne industrije, među kojima su i brojne ambasadorice te cijenjene francuske modne kuće.

Galerija Penelope Cruz na reviji modne kuće Chanel Charlotte Casiraghi i Penelope Cruz na reviji modne kuće Chanel Penelope Cruz u kaput-haljini s efektnim remenom +1 Remen modne kuće Chanel ukrašen perjem i blještavom kopčom

Jedna je od njih i Penelope Cruz. Slavna 48-godišnja španjolska glumica godinama je vjerna njihovim kreacijama u gotovo svim javnim prigodama, a pogotovo na važnijim događanjima poput dodjela nagrada, filmskih festivala ili svečanih premijera.

Penelope Cruz na reviji modne kuće Chanel Penelope Cruz na reviji modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je revija znatno manje formalna prigoda od navedenih, ali itekako stvorena za zanimljiva izdanja, Penelope se u skladu sa situacijom odjenula efektno.

Penelope Cruz: Tako dobra haljina koja baš nikada neće izaći iz mode Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete +1 Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete

Odabrala je Chanelovu kaput-haljinu mini kroja napravljenu od plavog tvida i ukrasila je dodatkom koji je plijenio poglede na svakom koraku. U pitanju je remen ukrašen perjem i blještavom kopčom kojim je haljinu stegnula u struku.

Ovo je još jedan primjer kako dobar dodatak može u potpunosti transformirati kombinaciju.

Remen modne kuće Chanel ukrašen perjem i blještavom kopčom Remen modne kuće Chanel ukrašen perjem i blještavom kopčom (Foto: Profimedia)

Daleko od toga da ova haljina ne bi izgledala dobro bez remena ili pak s neutralnim kožnatim modelom remena, ali upravo je perje na ovom modelu podiglo njezinu kombinaciju na novu razinu upečatljivosti.

Penelope je uz haljinu od tvida nosila klasične crne salonke i malu ručnu torbicu, oboje s Chanelovim potpisom.

Charlotte Casiraghi i Penelope Cruz na reviji modne kuće Chanel Charlotte Casiraghi i Penelope Cruz na reviji modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju