Penelope Cruz bila je na pariškoj premijeri filma "'L'immensita" u kojem igra glavnu ulogu. Redatelj Emanuele Crialese u filmu je ispričao priču o ljubavi između Clare (Penelope Cruz), žene koja se bori s nasilnim mužem, i njezine djece, a radnja filma odvija se 1970-ih godina u Rimu.

Galerija Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete +1 Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete

Glumica je na crveni tepih stigla u elegantnoj crnoj mini haljini od tvida koja je istaknula njezine noge. Zaljubljenice u mini modele diljem svijeta tu bi haljinu sigurno rado imale u ormaru.

Na haljini dugih rukava modne kuće Chanel istaknuli su se karirani uzorak, svjetlucava dugmad i remen s blještavom kopčom.

Španjolska zvijezda izdanje je upotpunila mrežastim čarapama boje kože i crnim kožnim cipelama na visoku potpeticu. Štikle sa zaobljenim vrhom također su rad modne kuće Chanel.

Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete Penelope Cruz u Chanelu od glave do pete (Foto: Profimedia)

Nosila je i upečatljive srebrne viseće naušnice i crnu torbicu sa zlatnim lancem. Polupodignutu frizuru ukrasila je crnom svilenom mašnom.

Dobro raspoložena glumica pričala je o filmu u kojem njezin lik završi u psihijatrijskoj ustanovi rekavši kako misli da njezin lik uopće nije lud.

Ona je zarobljena u svojoj obitelji. Zarobljena u svom domu, u svom tijelu. U situaciji u kojoj se našla. Ona nema plan B, nema bijega, rekla je glumica i dodala kako su mnoge žene diljem svijeta zarobljene u svojim domovima i pretvaraju se da stvari nisu tako loše kako bi preživjele.

Kolekcija proljeće/ljeto za 2023 Kolekcija proljeće/ljeto za 2023 (Foto: Chanel)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju