Penelope Cruz promovira svoj novi film "L'immensitĂ" u kojem glumi ženu zarobljenu u obiteljskoj situaciji iz koje ne vidi izlaz te na kraju završi u psihijatrijskoj ustanovi. Penelope je tako film promovirala i u Talijanskom institutu kulture u Madridu gdje je zgodna glumica došla u kostimu s mini suknjom.

Galerija Penelope Cruz u kostimu s mini suknjom modne kuće Chanel - 1 Penelope Cruz u kostimu s mini suknjom modne kuće Chanel - 3 Penelope Cruz u kostimu s mini suknjom modne kuće Chanel - 2 +2 Penelope Cruz nosi Chanelove štikle koje na potpetici imaju metalni prsten

Kao ambasadorica modne kuće Chanel, Penelope Cruz i za ovu je priliku odjenula kreaciju luksuzne francuske kuće. Na crvenom tepihu pozirala je u tamnoplavom kostimiću od tvida sačinjenom od kraćeg sakoa s rukavima do lakta ukrašenog mnoštvom šljokica i zlatnim obrubom, a u istom stilu je i suknja koja po sredini ima patentni zatvarač. Penelope je zatvarač nosila malo rastvoren zbog čega se čini kao da minica ima raspor.

Penelope Cruz u kostimu s mini suknjom modne kuće Chanel - 6 Penelope Cruz u kostimu s mini suknjom i sandalama modne kuće Chanel (Foto: Guliver image)

Ispod sakoa slavna ljepotica imala je uski bež top, a i kada je riječ o cipelama i torbi "prepustila se" Chanelu, Uz ženstveni kostimić nosila je otmjene crne sandale satenskog finiša čija je potpetica ukrašena metalnim prstenom na kojem piše 'Chanel' – vrelo efektan detalj zbog kojeg su te štikle pravi magnet za poglede.

Penelope Cruz u kostimu s mini suknjom modne kuće Chanel - 4 Penelope Cruz nosi Chanelove štikle koje na potpetici imaju metalni prsten (Foto: Guliver image)

Tu je i klasična crna torbica s prošivima i metalnim lancem, kultni Chanelov model.

Lucija Lugomer: Efektna maksi haljina koja laska i putenijim i sitnijim figurama Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 5 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 4 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 2 +1 Lucija Lugomer na izboru za Miss Beauty Hrvatske - 3

10 dokaza da plus-size žene mogu izgledati poput Catherine Middleton i drugih slavnih žena Katie Sturino posudila je modnu kombinaciju od Catherine Middleton Chrissy Teigen i Katie Sturino Blake Lively i Katie Sturino +7 Miley Cyrus i Katie Sturino

U prijašnjim intervjuima u kojima je govorila o filmu "L'immensitĂ" Penelope Cruz je rekla:

Ne mislim da je lik kojeg glumim u filmu lud. Ona je zarobljena u svojoj obitelji. Zarobljena u svome domu, u svome tijelu. U situaciji u kojoj živi. Nema plan B, nema kamo pobjeći.

Ona uopće nije luda. Ugnjetavana je na mnogo različitih načina. I jednostavno više ne može izdržati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju