Penelope Cruz bila je glavna zvijezda na svečanoj večeri modne kuće Chanel u sklopu Filmskog festivala Tribeca koji se održava u New Yorku. Penelope je Chanelovo zaštitno lice te je za večeru odjenula kreaciju s potpisom francuske modne kuće uz koju je nosila i njihovu torbicu.

Galerija Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel - 4 Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel - 1 Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel - 3 +1 Penelope Cruz nosi i ružičastu torbicu modne kuće Chanel

Penelope Cruz nosila je maksi haljinu u žarkoj ružičastoj boji koja stvara divan kontrast s tamnom kosom lijepe glumice. Haljina od sjajnog materijala nalik satenu, s mnogi sitnih loga kuće Chanel, ima naramenice koje se kopčaju na gumb i srcoliki dekolte, a donji dio lijepo pada u lepršavi kroj.

Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel - 3 Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

U dizajnu romantične kreacije ističu se i džepovi koje mnoge žene vole imati na haljini. Glumica je stajling upotpunila sa slatkom prošivenom torbicom u stilu nesesera u istoj nijansi ružičaste kakve je i haljina, također sa Chanelovim potpisom.

Dok je hodala, ispod dugačke haljine mogle su se vidjeti crne sandale, a oskarovka je svečani outfit dodatno podigla s okruglim zlatnim naušnicama ukrašenima kamenčićima i biserima.

Slika nije dostupna Penelope Cruz: Skriveni detalj na haljini zbog kojeg se žene osjećaju posebno dobro

Slika nije dostupna Penelope Cruz: Haljina slatka kao bombončić koja najavljuje veliki proljetni trend

Večera koju Chanel organizira svake godine slavi umjetnike koji izrađuju statue koje kasnije postanu nagrade za pobjednike na Filmskom festivalu Tribeca čiji su osnivači Robert De Niro i Jane Rosenthal.

Penelope Cruz u ružičastoj maksi haljini modne kuće Chanel - 2 Penelope Cruz nosi i ružičastu torbicu modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju