Glumica Penelope Cruz stigla je na Filmski festival u Veneciji na premijer svog novog filma "L'immensità". U filmu glumi glavni ženski lik, Claru, a radnja filma smještena je u Rim 1970-ih godina i fokusira se na Clarin život kao majke troje djece koja se bori s nasilnim mužem.

Galerija Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel - 4 Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel - 2 Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel - 5 +1 Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel - 3

U filmu talijanskog redatelja Emanuela Crialesea glavni lik završava u psihijatrijskoj ustanovi.

Ne mislim da je moj lik lud. Zarobljena je u svojoj obitelji. Zarobljena u svom domu, u svom tijelu, u situaciji u kojoj se našla. Ona nema plan B, nema bijega, osvrnula se glumica uoči premijere na lik koji glumi, ali i na realnost obiteljskog nasilja.

Elegantna glumica je na crveni tepih stigla u crnoj čipkastoj haljini modne kuće Chanel, ukrašenoj ružičastim uzorkom lišća.

Haljina koja je dio Chanelove couture kolekcije za jesen/zimu 2022. godine ima duge rukave, visoki ovratnih, jastučiće za ramena i prorez na stražnjoj strani te je stvorena za isticanje ženstvene figure.

Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel - 6 Haljina je dio Chanelove couture kolekcije za jesen/zimu 2022. (Foto: Profimedia)

Cruz je dugu haljinu koja prati liniju tijela uparila s jednostavnim crnim štiklama, a od nakita je nosila viseće dijamantne naušnice i ogrlicu, dok je svoju smeđu kosu nosila raspuštenu.

Mariacarla Boscono na filmskom festivalu u Veneciji Haljina o kojoj bruji svijet: Je li neprimjerena ili samo ne razumijemo visoku modu?

Georgina Rodriguez Koje je bolje? Georgina Rodriguez na festivalu u dva potpuno suprotna izdanja

"Predivna žena u Chanelu. Haljina koja oduzima dah", "Divna", "Wow" i "Izgleda sjajno" samo su neki od oduševljenih komentara na ovo elegantno izdanje.

Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel - 2 Penelope Cruz u haljini modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju