Na 79. izdanju Filmskog festivala u Veneciji održana je premijera filma "Tár "scenarista i redatelja Todda Fielda. Glavnu ulogu u psihološkoj drami o životu jedne slavne dirigentice i kompozitorice klasične glazbe ima Cate Blanchett.

Galerija Georgina Rodriguez u kombinaciji brenda Genny Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez u haljini brenda Genny na 79. Mostri +5 Georgina Rodriguez

Sudeći po prvim komentarima filmskih kritičara koji kažu kako je Cate Blanchett u ovom filmu glumački nadmašila samu sebe i isporučila izvedbu o kojoj će se dugo pričati, izgleda da bi pred slavnom Australkom mogla biti vrlo uspješna sezona nagrada.

Osim ekipe filma, na premijeri su se pojavile i brojne poznate osobe iz svijeta zabave, a među njima je bila i Georgina Rodriguez.

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia)

Zaručnica Cristiana Ronalda i zvijezda Netflixove reality emisije "I Am Georgina" redovita je gošća Mostre, a priliku da zablista na crvenom tepihu nije propustila ni ove godine.

Na Lido, otok na ulazu u Venecijansku lagunu na kojem se održava festival, lijepa 28-godišnjakinja došla je u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji.

Georgina Rodriguez: Haljina u kojoj se na crveni tepih stiže kada želite privući pozornost Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 3 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 6 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 4 +2 Georgina Rodriguez na filmskom festivalu u Cannesu - 2

Doslovno zakopčana do grla, odjenula je haljinu i hlače talijanskog brenda Genny. Oba odjevna komada dio su njihove ready-to-wear kolekcije za jesen/zimu 2023. godine, a upravo je Georgina zaštitno lice kampanje koja prati tu kolekciju.

Georgina Rodriguez u kombinaciji brenda Genny Georgina Rodriguez u kombinaciji brenda Genny (Foto: Profimedia)

Baršunastu haljinu sa sitnim asimetričnim uzorkom u zlatnoj boji kombinirala je s hlačama napravljenim od identičnog materijala. Iako je u pitanju vrlo efektna kombinacija, glavna zvijezda ovog izdanja ipak je bio nakit brenda Pasquale Bruni.

Georgina Rodriguez u haljini brenda Genny na 79. Mostri Georgina Rodriguez u haljini brenda Genny na 79. Mostri (Foto: Guliver Images)

Fantastična zlatna "statement" ogrlica skrenula je pažnju s odjeće, baš kao i naušnice istog brenda.

Za dolazak na crveni tepih nije mijenjala nakit. Umjesto toga samo je promijenila odjeću. Nosila je crnu haljinu koja je također dio nove kolekcije brenda Genny.

Model s visokim prorezom i otvorenim leđima nadopunila je crnim satenskim natikačama s visokom potpeticom.

Više mi se sviđa...

glasova:

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju