Kada je riječ o dijelu tijela na kojeg su brojne dame posebno osjetljive, trbuščić ili škembica slovi kao najnepoželjniji. No pametni krojevi idu na ruku svima koje žele izgledati šik i ne odricati se trendi izgleda pod cijenu skrivanja tijela. Izvrsno je to demonstrirala glumica Kerry Washington koja je za tijelo nakon poroda odabrala peplum kroj i falde, izvrsnu kamuflažu za sve dame nesigurne u područje oko struka

Prošlogodišnju titulu najbolje obučene žene na svijetu po izboru magazina Vanity Fair ponijela je glumica Kerry Washington, koja je prije četiri mjeseca na svijet donijela svoje prvo dijete.

Obaveze vezane za najnoviji film zvijezdu Tarantinovog hita 'Odbjegli Django' na kratko su odvukle od majčinskih obaveza, ali i stavile pod svjetla reflektora medijima uvijek interesantan detalj majčinskog tijela nakon poroda. Kerry je pak jedna od onih koje su oporavku tijela nakon trudnoće dale vremena za oporavak, što je otkrio odlično zakamufliran trbuščić kao jedina ostavština promijenjenog tijela.

Glumica je u nizu odjevnih kombinacija, točnije haljina dala primjer kako se s lakoćom uz pametno odabran kroj može izgledati vrlo šik, a neželjene dijelove tijela sakriti. U tomu su joj pomogli peplum kroj i falde i inače idealni u prikrivanju škembice.

Po uzoru na odabir haljina poznate glumice iz trgovina smo izdvojili slične krojeve:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju