Nova kampanja brenda Perleraj dizajnerice Katarine Radnić donosi nam predivnu ljetnu priču – novu kolekciju nakita kreiranu posebno za ljeto, s mnogo prelijepih detalja i osvježavajućih noviteta. U kampanji je naglasak na opuštenoj atmosferi u predivnoj prirodi, a u središtu cijele priče je žena, smirena, opuštena i pomalo snena, koja uživa u prirodi koja je umiruje, dok je nakit koji nosi u tome ne sputava. Ulogu šumske vile utjelovila je prekrasna Ivana Ergić

Jednostavna i prozračna nova Perleraj kolekcija idealna je za ove vruće ljetne dane. Novi modeli savršeno nadopunjavaju svaki ljetni styling, a komadi su toliko prelijepi i lagani da ih nikad nećete poželjeti skinuti sa sebe.

Nova Perleraj kolekcija, uz već poznate invisible lančiće, donosi i mnoge novitete. Dizajnerica Katarina Radnić u asortiman svog brenda uvela je lančiće od srebra s pozlatom te s rosegold pozlatom.

Posebno za ljeto novost su privjesci zvjezdice i školjke, a kamenčići su u ovoj kolekciji zastupljeni kao visible verzija invisible lančića, te umjesto na flaksu vise na lančiću.

Materijali od kojih su rađene narukvice i lančići su poludragi kamenčići u pravim ljetnim bojama kao što su tirkizna, ljubičasta, tamno plava, ciklama, bijela, žuta i narančasta, a koje prate narukvice od špaga u istim bojama s ukrasima Seashell, Starfish i Waves, napravljenim od srebra s pozlatom i rosegold-a.


Naglasak ove ljetne kolekcije je na novim materijalima, posebno na srebru s pozlatom i na rosegoldu, kojeg na našem tržištu ima iznimno malo. Ona je i uvod u nadolazeće kolekcije u kojima će upravo ovi materijali biti najviše zastupljeni objasnila je Katarina Radnić, dizajnerica brenda Perleraj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju